Skip to content

vNetradicinė Kaziuko mugė, arba kaip 50 eurų pavirto 750 maisto porcijų

MI informacija

Naujojo Daugėliškio mokyklos – daugiafunkcio centro socialinės pedagogės Ramunės Kliaugienės ir mokinių tarybos iniciatyva kovo 4-ąją mokykloje surengta netradicinė Kaziuko mugė. 

Tai viena iš suplanuotos ir jau vykdomos „Veiksmo savaitės BE PATYČIŲ“ dalių, kai mokykla siekė ilgiausio „Draugystės“ pyrago kepimo rekordo. Mokytojai ir mokiniai su dideliu noru ir entuziazmu ėmėsi šios veiklos, nes žinojo, kad tai ne tik puiki proga pabūti Kaziuko mugėje ir linksmoje draugijoje, bet ir padėti tiems, kuriems labiausiai trūksta maisto. Mat žinota, kad surinktos rekordinio „Draugystės“ pyrago lėšos bus panaudotos labdaringiems tikslams taip kartu prisijungiant prie respublikinės labdaros iniciatyvos „Kviečiu į svečius“. O šios tikslas kartu su ,,Maisto banku“ suorganizuoti maitinimą skurdžiai besiverčiantiems žmonėms, kur kiekvienas gautaseuraspavirs 15 valgio porcijų nepasiturintiems.

Mokyklos bendruomenė džiaugiasi galėdama pasigirti iškepusi net 11 m 29 cm ilgio „Draugystės“ pyragą bei taip prisidėti 750 maisto porcijų skurstantiems ir kreipiasi į visus Lietuvos vaikus ir suaugusius mūsų „Veiksmo savaitės BE PATYČIŲ“ šūkiu GYVENKIME DRAUGIŠKAI!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje