Skip to content

Aleksandrą Makejevą naujam kūriniui įkvėpė jo tėčio profesija

MI informacija

Kurį laiką tylėjęs ir su savo veikla aprimęs Aleksandras Makejevas grįžta su šių metų sceniniais planais ir naujausiu savo kūriniu „Slaptas agentas“ .Dainininkas šiemet švenčia dvidešimt penkis metus scenoje, planuoja aplankyti įvairius Lietuvos miestus ir su šešių asmenų grupe pristatyti specialią programą, kurioje skambės tiek nauji, tiek hitais tapę kūriniai.

Sukurti nuotaikingą kūrinį „Slaptas agentas“ atlikėją pastūmėjo vaikystės svajonės ir tėčio profesija. „Man nuo vaikystės patinka filmai ir knygos apie slaptus agentus, tokius kaip tikras džentelmenas – Džeimsas Bondas, tai įtakojo šios linksmos dainos atsiradimą“ – pasakoja atlikėjas. „Mano tėvas buvo žvalgybininkas ir yra man atskleidęs kai kurias šio nematomo darbo subtilybes“ – surimtėjęs papildo.

Džentelmeniškumo tema yra akcentuojama ir A. Makejevo turo pavadinime – „Ex džentelmenai“. „Aš per šiuos dvidešimt penkis metus scenoje nebuvau toks pavyzdingas, koks yra Džeimsas Bondas savo filmuose, pas mane gyvenime buvo visko, todėl ir „ex“. Nebeliko džentelmeniškumo“ – paaiškina pavadinimą Aleksandras Makejevas.

Kovo 19 d. Aleksandro Makejevo naujausią kūrinį „Slaptas agentas“ ir visą „Ex džentelmenai“ programą galėsite išgirsti gyvai Ignalinos kultūros ir sporto centre.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje