Skip to content

Kruvina drama geležinkelio pervažoje

MI informacija

Balandžio 21 d., apie 14.50 val., Ignalinoje, geležinkelio pervažoje, krovininė geležinkelininkų remonto platforma su kranu mirtinai traumavo 78-erių metų vyrą. Kūnas buvo stipriai sumaitotas. MI žiniomis, žuvęs vyras – V. M., vienišas, pastaruoju metu gyvenęs Pašvoginės k., anksčiau – Rupinskuose, kažkada – Vidiškėse. Teistas už žmogžudystę, baustas už brakonieriavimą.

Platforma važiavęs geležinkelio darbuotojas (prašęs pavardės neminėti), kurio akyse visa tai įvyko, apie dramą MI taip pasakojo: „Važiavome iš Dūkšto į Švenčionėlius, Ignalinoje sustoti neplanavome, mums degė žalios šviesoforų ugnys. Greitis buvo įprastas, apie 60–70 km/val. Kai iki pervažos buvo likę apie 300 m, per ją praėjo moteris, o tas vyras ėmė blaškytis: tai žengia ant pervažos, tai vėl atgal. Įjungėme garsinį signalą, su kuriuo važiavome ilgai, iki pat susidūrimo. Tačiau vyras ne tik nereagavo į jį, atvirkščiai – atsistojo tarp bėgių nugara į mus ir taip stovėjo iki mirties“.

Tad, ko gero, toks buvo žmogaus pasirinkimas, toks jo sąskaitų su gyvenimu suvedimo būdas.

Vagystė

Balandžio 22 d., apie 7.50 val., Ignalinos sen. pastebėta, kad po nakties apgadinti ir apvogti įmonei priklausantys ekskavatorius ir buldozeris. Pavogti trys akumuliatoriai, 90 litrų dyzelinio kuro, išlaužtos durelių spynelės. Nuostolis tikslinamas.

Smurtas

Balandžio 23 d., apie 21.30 val., Ignalinos sen. neblaivus (2,32 prom.) 22-ejų jaunuolis panaudojo fizinį smurtą prieš 57-erių tėvą. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Balandžio 24 d., apie 1.45 val., Ignalinos sen., viešoje vietoje nepažįstami asmenys panaudojo fizinį smurtą prieš 20-metį ir 18-metį jaunuolius.

Dar dvi mirtys

Tą pačią dieną savo namuose buvo rasti dar du mirę žmonės: apie 6.10 val., Linkmenyse – 42-ejų vyras (yra nubrozdinimų veido ir pakaušio srityje), Kazitiškio sen. – 60-metis vyras. Rajono PK pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Degė pirtis

Balandžio 23 d., apie 20.42 val., pranešta apie Dūkšte degančią nežinomo savininko pirtį. Atvykę ugniagesiai rado iš pastato rūkstančius dūmus. Išdegė ir išardyta 2 m² lubų prie dūmtraukio, aprūko pirties vidus. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje