Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Smurtas

Gegužės 4 d., apie 19 val., Ignalinoje, Smėlio g., neblaivus (2,08 prom.) 38-erių vyras panaudojo fizinį smurtą prieš 31-erių seserį. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Gegužės 3 d., apie 9 val., Didžiasalio sen., konflikto metu neblaivus (2,42 prom.) 56-erių vyras panaudojo fizinį smurtą prieš 56-erių sugyventinę. Įtariamasis sulaikytas.

Cigaretės tebeplūsta

Pirmadienį VSAT Ignalinos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai sustabdė vienas paskui kitą važiavusius automobilius „Audi A6“ ir „Volvo S80“ lietuviškais numeriais. Vairuotojai – 22-ejų Vilniaus r. ir 41-erių Vilniaus miesto gyventojai – turėjo tvarkingus asmens bei transporto priemonių dokumentus, tačiau pasieniečiai patikrino ir automobilių bagažines. Abiejose rasta po penkias, juoda polietileno plėvele aptrauktas, gamyklines dėžes cigarečių „Fest“. 5000 pakelių buvo pažymėti baltarusiško pavyzdžio banderolėmis.

Abu vairuotojus VSAT pareigūnai po apklausos uždarė į areštinę. Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo ir laikymo pažeidžiant nustatytą tvarką, Ignalinos rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Šiame VSAT padalinyje saugomi ir abu automobiliai bei jais gabentos cigaretės.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje