Skip to content

Duris atvėrė profesionalūs Grožio namai

Dar nepraėjo nė mėnuo nuo Grožio namų / kirpyklos Ignalinoje atidarymo, o lankytojai plūsta vienas paskui kitą. Prisipažinsiu, išgirdusi apie naują kirpyklą, nustebau. Juk tiek daug jų tokiame mažame miestelyje! Kaip paaiškėjo vėliau, pokalbio su savininke Aida Alesionke metu, tokia pirmoji reakcija buvo ne mano vienos.

„Idėja dėl kirpyklos gana netradicinė. Kai vyras į namus (mes gyvename Vilniuje) trečią šeštadienį iš eilės parvažiavęs iš Ignalinos buvo nenusikirpęs, susimąsčiau: kur problema? Paaiškėjo, kad norėdamas apsikirpti, negali to padaryti tada, kada nori. Privalai užsirašyti prieš kelias dienas. Pamaniau,  matyt, yra neužpildyta niša, jei jau tokia situacija. Kadangi pati sukuosi šioje srityje, pradėjau domėtis ir išanalizavusi viską, sumaniau įsteigti tai, ko Ignalinoje dar nėra. Jūs teisi, sakydama, kad kirpyklų Ignalinoje labai daug, tačiau kirpykla kirpyklai nelygi. Užsibrėžiau sukurti ignaliniečiams ne tiesiog kirpyklėlę, o profesionalius Grožio namus. Žinoma, tai neatsitinka per vieną dieną. Juolab, aš noriu, jog čia  dirbantys žmonės būtų tikri profesionalai, nebijantys tobulėti, eksperimentuoti, keistis, mokytis bei gebantys bendrauti su klientais. Šiuo metu teikiamos kirpyklos ir manikiūrininko paslaugos. Kirpėjos Gitana (iš Švenčionių) bei Viktorija (iš Vilniaus) yra tai, ko man reikia. Jos puikiai jaučia žmogų, geba išgirsti žmogaus pageidavimus, įvertinti visas galimybes, kad klientas išeitų laimingas. Man labai patiko vienos vidutinio amžiaus moters reakcija: „Visą gyvenimą ėjau nuo kirpėjos prie kirpėjos, prašydama, kad man parinktų kirpimą, kuris bent optiškai ilgintų veidą, ir tik jūs padarėte stebuklą“. Smagu, kad klientai patenkinti, smagu, kad jie atranda kirpėją, kurios stilius  jiems patinka ir tinka. Mūsų kirpykloje moterys dirba su išskirtinai profesionalia italų plaukų priežiūros linija Emmediciotto. Plaukų priežiūra – tai nėra tik trinkimas, kirpimas, šukavimas. Tai ir visa eilė kaukių, pritaikytų kiekvienam plaukui, sezonui ir net žmogaus gyvenimo būdui. Būtinai užsukite palepinti ir atgaivinti savo plaukus bei suteikti jiems apsaugą“, – sako Aida.

Šiuo metu Grožio namuose galite palepinti ir savo rankas bei atlikti manikiūrą. Jus mielai priims Evelina, dirbanti tik  profesionalia prancūzų rankų priežiūros linija Didier. Grožio namų savininkės Aidos teigimu, norint išgauti maksimalų rezultatą, priemonės turi būti tik aukščiausios kokybės. Be to, nors kokybė ir priėmimas – kaip didmiestyje, kainos – kaip miestelyje.

Ir tai dar ne viskas. Grožio namai prisiima visą atsakomybę už savo darbo kokybę ir kliento sveikatą. Tam reikia deramai pasiruošti, įrengti patalpas, įvykdyti kitus reikalavimus, kad gautų licencijas ir higienos pasą bei, savaime supranta, parengtų specialistus. Kol grožio procedūrų atlikėjos stažuojasi ir tvarkomi kiti formalumai, ignaliniečiai jau gali planuoti, ko dar jiems reikės. Grožio namuose vėliau bus atliekamas ir pedikiūras, depiliacija, blakstienų priauginimas bei permanentinis makiažas, o pati savininkė Aida teiks visažistės paslaugas.

Užsukę į Grožio namus galite gauti daugiau informacijos apie naudojamas priemones, plaukų ir rankų priežiūrą ir kt. Jus su garuojančios kavos puodeliu maloniai pasitiks Gitana, Viktorija, Evelina, o gal ir pati savininkė Aida. Laukiami ir moterys, ir vyrai bei vaikai.

Apie profesionalumą spręsti gana sudėtinga, pačiam nesant šios srities specialistui, tačiau vienas dalykas mane čia labai sužavėjo ir to nerasi kitoje mūsų miestelio įstaigoje. Tai gaivus miesto, gerąja šio žodžio prasme, dvelksmas.  Na, juk šiaip ar taip, žmogaus kūno grožio puoselėjimo tradicijas „atnešė“ aukštuomenė, tad viskas, kas susiję su grožiu, privalo turėti aukštuomenei deramą įvaizdį: aplinką, stilių, skonį, bendravimo kultūrą ir, žinoma, kokybę bei kompetenciją. Visa tai tikrai galite rasti naujuose Grožio namuose, įsikūrusiuose adresu: Laisvės g. 67 A (priešais paštą). Norintys užsisakyti paslaugą iš anksto, tai gali padaryti telefonu: 8 626 91867.

Daugiau: BLAKSTIENŲ SERUMAS

Autorės nuotr.

Reklama: priemonės grožio salonams

Daugiau: BLAKSTIENŲ SERUMAS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje