Skip to content

Grybėnų kaimo bendruomenės dovana

Rajono meras Henrikas Šiaudinis savivaldybėje priėmė Grybėnų bendruomenės atstovus ir pirmininkę Laimą Teteriukovienę. Ši bendruomenė nusprendė pasveikinti Ignaliną, pristatydama savo jaunąjį talentą – fotografą Dovydą Cicėną. Jis merui įteikė savo darbą – fotodrobę su nuostabiu gamtos vaizdu.

2015 m. Dovydas buvo apdovanotas Vyriausybėje vykusioje Lietuvos laukinės gamtos fotografijų konkurso „Gintarinis žaltys 2014“ nugalėtojų pagerbimo ceremonijoje. Dovydas tapo geriausiu jaunuoju gamtos fotografu. Sėkmė dar tik dvejus metus fotografuojančiam vaikinui šypsojosi ir dar anksčiau vykusiame respublikiniame moksleivių konkurse „Pargrįžtantys paukščiai“. Na, o šiais metais, rugsėjį, vaikinas jau yra pakviestas į Lietuvos talentų pagerbimo renginį Valdovų rūmuose. Jis pats sakė, kad fotografija visada bus jo gyvenimo hobis, o savo ateitį N. Daugėliškio mokyklos vienuoliktokas planuoja sieti su aviacija.

Meras dėkojo už tokią puikią dovaną, šiltus sveikinimus, džiaugėsi Dovydo talentu. „Norėtųsi, kad tokie talentingi jauni žmonės neužmirštų savo gimtojo krašto, jį puoštų ir garsintų savo darbais“. Meras dėkojo Dovydui už krašto garsinimą, dovanojo nuotraukų albumą. Vėliau kalbėtasi apie Grybėnų bendruomenės veiklą, rugpjūtį planuojamą kaimo šventę.  

Akcija „Mano dovana Ignalinai“ baigiasi. Šią savaitę pateiksime bendrą informaciją apie visus joje dalyvavusius. 

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje