Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystės

Birželio 9 d. 75-erių moters pranešė, kad Kazitiškio sen. iš nerakinto gyvenamojo namo pavogta jai priklausanti piniginė, kurioje buvo asmens tapatybės kortelė, pensininko pažymėjimas, banko kortelė ir 200 eurų.

Birželio 17 d., apie 18 val., Dūkšto sen. pastebėta, kad iš ūkinio pastato pavogtas suvirinimo aparatas, nivelyras, prailgintuvas. Nuostolis – 400 eurų.

Kvaišalų antplūdis

Birželio 17 d., apie 18 val., Kazitiškio sen. sustabdytame automobilyje „Audi“, keleivės rankinėje, rastas polietileninis lankstinukas su, kaip įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga.

Po valandos Kazitiškio sen. sustabdytame automobilyje „Toyota Avensis“, pas 19-metį jaunuolį rastas polietileninis maišelis su, kaip įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga.

Birželio 18 d., apie 16 val., Kazitiškio sen. sustabdžius automobilį „Subaru Impreza“, pas 21-erių merginą rasta metalinė dėžutė su, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Mirtis

Birželio 18 d. rajono  PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 48-erių vyro mirties priežasties nustatymo.

Smurtas

Birželio 18 d., apie 0.15 val., Ceikinių sen. 23-ejų vaikinas panaudojo fizinį smurtą prieš 66-erių vyrą, kuris dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas areštinę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje