Skip to content

Ignalinos plaukikai stengiasi kuo geriau užbaigti šių metų sezoną

Nors Ignalinos baseinas jau uždarytas vasarai, geriausi mūsų plaukikai ir toliau intensyviai treniruojasi ir ruošiasi pagrindiniams šio sezono startams. Erikas Kapočius, Džiugas Karklelis ir Evita Mudėnaitė jau trečia savaitė treniruojasi Kaune 50 m ilgio baseine. Kitą savaitę jų laukia startai Latvijos plaukimo čempionate Rygoje, o Liepos 9–10 d. Erikas dalyvaus Nordic šiaurės šalių čempionate Suomijoje.

Birželio 16–17 d. Erikas pasitikrino savo jėgas Lietuvos jaunučių sporto žaidynėse. Savo pagrindinę 200 m kompleksiniu plaukimu rungtį ignalinietis nesunkiai laimėjo, artimiausią varžovą aplenkdamas net 9 sek., taip pagerindamas ir žaidynių rekordą beveik 5 sek., kuris nuo 2005 m. priklausė anykštėnui Giedriui Titeniui. Plaukdamas kitas, nepagrindines rungtis, Erikas Ignalinos rajonui laimėjo dar 1 aukso, 2 sidabro ir 1 bronzos medalius.

Kita grupelė mūsų jaunųjų plaukikų kelias savaites važinėjo į Utenos baseiną, kur ruošėsi tarptautinėms varžyboms ,,Kauno grandprix – 2016“, kurios vyko birželio 21–22 d. Iš šių varžybų irgi grįžta netuščiomis. Net 4 aukso medalius tarp 2007 m. gimusių berniukų iškovojo Nojus Balkevičius, 2 sidabro ir 2 bronzos medalius tarp 2003 m. gimusių berniukų iškovojo Džiugas Karklelis. Šiose varžybose taip pat gerai pasirodė bei savo asmeninius rezultatus gerinoDitas Šidlauskas, Dovydas Platovas, Rokas Ervinas Česūnas, Kipras Skrebutėnas, Lukas Džiaukštas ir Nojus Nikitinas.  

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje