Skip to content

Moksleivių krepšinio turnyras Ignalinoje

MI informacija

Net 10 komandų susirinko dalyvauti moksleivių krepšinio 3×3 turnyre „Ignalinos krepšinio asociacijos taurė 2016“, vykusiame birželio 29 d. Ignalinos kultūros ir sporto centro specialisto Manto Ilgūno organizuotų varžybų dalyviai buvo išskirtiniai ir galvodami komandų pavadinimus (pavyzdžiui, ,,Blyneliai“, ,,Pereputala“, ,,Lauris dirba“, ,,Rimvydo pamokos“), ir kovodami – nuolat prasiverždavo jaunatviškas įkarštis ir emocijos, kurias ramino ir komandos draugai, ir net teisėjai.

Dviejų amžiaus grupių (gimusieji 2000 m. ir 1997–1999) žaidėjai burtų keliu buvo suskirstyti į du pogrupius, iš kurių kelią į pusfinalius iškovojo mišri dūkštiečių ir visaginiečių komanda ,,Blyneliai“, ,,Pereputala“ iš Vilniaus, mišri komanda „13“ ir ,,Lauris dirba“ iš Švenčionių.

Tuo metu, kol šios komandos ilsėjosi ir kūrė žaidimo strategiją, buvo žaidžiamos jaunesniųjų turnyro dalyvių varžybos. Jas laimėjo ignaliniečių komanda, pavadinta tiesiog ,,Komanda“. Na, o finalinių vyresniųjų moksleivių varžybų rezultatai buvo tokie: pirmąją vietą iškovojo ,,13“, antrąją – ,,Blyneliai“, trečiąją vietą – ,,Pereputala“ (beje, šioje vilniečių komandoje žaidė ir buvęs kraštietis Evaldas Luneckas, atstovaujantis rajono vyrų rinktinei regionų lygoje). Nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais, o pirmųjų vietų laimėtojai – dar ir taurėmis bei šakočiais.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje