Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystė

Liepos 15 d., apie 10.30 val., vyriškis pastebėjo, kad iš sodybos ūkinio pastato pavogtas traktoriukas žoliapjovė.  Nuostolis – 1000 eurų.

Liepos 16 d., apie 10.30 val., vyriškis pastebėjo, kad iš jam priklausančio angaro, įsibraunant per pastato langą, pavogti įvairūs daiktai. Nuostolis tikslinamas.

Kvaišalai

Liepos 14 d. kelyje Visaginas–Kalviškė–Rimšė buvo sustabdyta transporto priemonė. Apžiūros metu rasta, kaip įtariama, augalinės kilmės narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Mirtis

Liepos 15 d. rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 57-erių vyro  mirties priežasties nustatymo.

Pametė

Ketvirtadienį VSAT Ignalinos rinktinės pareigūnai, vykdami pro Svirkų kaimą, jo prieigose esančioje pievoje pastebėjo kelis ryšulius. Jie gulėjo prie tvoros, kuria aptvertas pasodintas jaunas miškas. Nuo šios vietos iki sienos su Baltarusija – apie 3 km. Pasieniečiai patikrino įtartiną radinį. Paaiškėjo, kad pievoje buvo 2500 pakelių cigarečių „Fest“, pažymėtų baltarusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais. Įvykis tiriamas. Kontrabandą pasieniečiai nugabeno į Adutiškio užkardą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje