Skip to content

„Volkswagen MTB dviračių maratono taurės“ varžybų 4-asis etapas Ignalinoje

Rugpjūčio 14-oji – išskirtinė Ignalinai. Tądien 12 valandą iš miesto estrados link Laisvės aikštės pajudės gausus daugiau nei 1200 dviratininkų būrys. Tai ,,Volkswagen MTB dviračių maratonų taurės 2016“ dalyviai, kurie Ignalinos 150- mečio proga dovanoja Garbės žygį per miestą.

Šios varžybos vyksta jau penkioliktus metus ir pasižymi demokratiškumu bei masiškumu: jose gali dalyvauti nuo mažiausiųjų iki brandaus amžiaus dalyvių, profesionalūs dviratininkai ir mėgėjai, o tėveliams, turintiems mažylių, skuba padėti pagalbininkai, prižiūrintys vaikus specialiai tam įrengtuose kiemeliuose. Trys varžybų etapai jau vyko Druskininkuose, Vilniuje ir Panevėžyje, du vyks Ignalinoje ir Anykščiuose. Paprastai varžybų dalyviai atvyksta treniruotis likus savaitei kitai iki varžybų, tad turi galimybę apžiūrėti ir lankytinas krašto vietoves. Gal ir jūs pastebėjote pastaruoju metu keliais minančius gausesnius dviratininkų būrelius?

Maratono dalyviai ir organizatoriai kviečia ignaliniečius pasigėrėti varžybų reginiu, o vairuotojų atsiprašo už nepatogumus dėl eismo ribojimo miesto bei apylinkių gatvėse. Būkime svetingi ir geranoriški šiems aktyviems ekologišką judėjimą propaguojantiems žmonėms, kad po šio varžybų etapo paliktume tik smagius prisiminimus apie čia gyvenančius žmones.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje