Skip to content

Kur dingo žuvusiojo pinigai?

MI informacija

Rugsėjo 6 d. MI numeryje rašėme, kad rugsėjo 3 d. iš Joskučio ežero narai ištraukė paskendusio 48-erių uteniškio kūną. Ši istorija turi įdomų tęsinį. Rugsėjo 9 d. į policiją kreipėsi žuvusiojo žmona, kuri pareiškė, kad jos vyras turėjo rankinę su pinigine, kurioje buvo daugiau nei 3000 eurų ir įvairios nuolaidų kortelės. Valstybinės teismo medicinos tarnybos Vilniaus skyrius po skrodimo žmonai grąžino vyro rankinę su pinigine, kurioje minimų 3000 eurų, AB SWEDBANK banko mokėjimo kortelės ir nuolaidų kortelių nebuvo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Rugsėjo 12 d. 64-erių moteris pareiškė, kad tądien, apie 19.30 val., gyvenamojo namo kieme pažįstamas 51-erių vyras ją pastūmė ir sužalojo kairę ranką. Nukentėjusiai Utenos ligoninės Priėmimo skyriuje konstatuotas kairės rankos riešo lūžis.

Rugsėjo 11 d., apie 11.15 val., namuose kilus konfliktui, 39-erių sugyventinis savo 48-erių draugei sukėlė fizinį skausmą.

Rugsėjo 14 d., apie 21.35 val., namuose kilus konfliktui, 35-erių vyras savo 30-metę žmoną sugriebė už plaukų ir du kartus trenkė kumščiais į galvą, taip jai sukeldamas fizinį skausmą.

Pradingusioji surasta

Rugsėjo 13 d. gautas rajono PK tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad tądien tarp 2 iki 7 val. Ignalinoje iš namų išėjo ir negrįžo 79-erių moteris, turinti sveikatos sutrikimų. Tos dienos vakare,  apie 19 val., moteris rasta.

Mirtis

Rugsėjo 14 d. rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl rasto mirusio 63-ejų vyro mirties priežasties nustatymo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje