Skip to content

Mirė vairuodamas?

MI informacija

Rugsėjo 23 d., apie 15.56 val., Kazitiškio sen. šalia kelio nuo Žaliosios k. link Jakštiškės k., rastas į krūmus įvažiavęs lengvasis automobilis „Audi 80“. Vairuotojo vietoje rastas negyvas 74-erių vyras.

Subraižė „bemsą“

Rugsėjo 24 d. pranešta, kad tarp 19 iki 21 val. Ignalinoje, šalia daugiaaukščio gyvenamojo namo, apgadintas automobilis BMW 525D. Smailiu, aštriu daiktu subraižytos vairuotojo pusės priekinės, galinės durelės ir galinis sparnas. Nuostolis – 500 eurų.

Smurtas

Rugsėjo 20 d. gautas rajono PK KPS tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad išvakarėse, apie 15.56 val., konflikto metu neblaivią 32-ejų dukrą, gyv. Molėtų r., sumušė neblaivi 54-erių motina, registruota Ignalinos r. Įtariamoji sulaikyta ir uždaryta į Švenčionių r. PK areštinę.

Rugsėjo 23 d., apie 00.10 val., Ignalinos r., prieš 55-erių moterį, mažamečio sūnaus akivaizdoje, fiziškai smurtavo jos buvęs 51-erių vyras, gyv. Vilniuje. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Švenčionių r. PK areštinę.

Mirtis

Rugsėjo 21 d. rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas, rasto mirusio 49-erių vyro mirties priežasčiai nustatyti.

Pirčių degimo metas

Rugsėjo 25 d., 6.04 val., iš Mielagėnų sen., Salomenkos k. pranešta, kad dega pirtis (sauna). Atvykę ugniagesiai rado medinės pirties stogą (šlaitinis, dengtas šiferiu), degantį atvira liepsna. Sudegė stogas, išdegė vidus ir pusė medinio perdengimo. Pastaruoju metu degė jau ne pirma pirtis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje