Skip to content

Pasmaugtas Rusijos pilietis

MI informacija

Rugsėjo 27 d., apie 19.49 val., rajone rastas 68-erių Rusijos piliečio kūnas su smurto žymėmis. Įtariamoji – neblaivi 63-ejų mirusiojo sugyventinė. Ji paaiškino, kad pasmaugė savo draugą.

Neaiškus gėralas

Vidurnaktį iš šeštadienio į sekmadienį VSAT Ignalinos rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pasieniečiai sustabdė mikroautobusą „VW Transporter“ latviškais numeriais. Jį vairavo 51-erių Latvijos pilietis. Automobilio salone pasieniečiai aptiko 5 litrų talpos plastikinių butelių. Trys iš jų buvo pilni neaiškios kilmės alkoholio. Talpos buvo be etikečių ir nepažymėtos akcizo ženklais. Latvijos pilietis ir „VW Transporter“ buvo pristatyti į Ignalinos rinktinę. Dėl neteisėto alkoholio gabenimo, Ignalinos rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai Latvijos piliečiui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas. Po apklausos vairuotojas paleistas. Jis išvyko mikroautobusu. Nelegalus alkoholis saugomas Ignalinos rinktinėje.

Šįkart pabėgo

Šeštadienį nuo VSAT Ignalinos rinktinės pareigūnų šįkart paspruko pastebėti trys įtartini asmenys, nešę nešulius, kuriuos bėgdami numetė. Šešiuose nešuliuose buvo 2980 pakelių baltarusiškų cigarečių. Pradėta administracinės bylos teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo pažeidžiant nustatytą tvarką. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje