Skip to content

Ignalinos gyventojams„Teo“ ir „Omnitel“ paslaugos – iš vienų rankų

MI informacija

Nuo spalio 24 d. Ignalinos gyventojai visas „Teo“ ir „Omnitel“ paslaugas galės patogiai įsigyti viename klientų aptarnavimo salone, esančiame Ignalinoje, Taikos g. 11. Atsinaujinimo proga tik šiame salone „Teo“ ir „Omnitel“ klientų laukia išskirtiniai pasiūlymai.

„Užsisakyti mobiliojo ryšio ir namų interneto bei televizijos paslaugas iš vienų rankų yra paprasčiau ir patogiau. Bendrame „Teo“ ir „Omnitel“ salone dirbantys specialistai padės rasti tai, ko ieškote, ir supažindins su geriausiais mobiliojo ir šviesolaidinio interneto bei įrangos pasiūlymais“, – sako „Teo“ ir „Omnitel“ privačių klientų padalinio vadovas Norbertas Žioba.

Jungtinio salono privalumus labiausiai įvertins „Teo“ klientai, nes iki šiol „Teo“ salono Ignalinoje nebuvo. Atnaujintas salonas taps centrine šiuolaikinių paslaugų ir įrangos pardavimo vieta, nes vienoje vietoje bus galima susitvarkyti visus su mobiliuoju ryšiu, namų internetu, televizija ir telefonija susijusius reikalus bei visuomet rasti kiekvieno poreikius atitinkančių įrangos pasiūlymų.

„Teo“ ir „Omnitel“ salone visos abiejų bendrovių prekės ir paslaugos bus matomos ir prieinamos geriau. Atnaujintoje erdvėje klientai galės išbandyti naujausius išmaniuosius telefonus, daugiau sužinoti apie dominančias paslaugas ir jas užsisakyti, išsirinkti norimą asmeninį kompiuterį ar planšetę ir netgi išsirinkti naują televizorių, kurį kurjeris nemokamai pristatys tiesiai į namus.

Bendras „Teo“ ir „Omnitel“ salonas Ignalinoje – vienas iš daugelio planuojamų bendrų „Teo“ ir „Omnitel“ salonų visoje Lietuvoje.Iki metų pabaigos fiksuotojo ir šviesolaidinio ryšio paslaugas bei įrangą bus galima įsigyti visoje Lietuvoje abiem prekių ženklais pažymėtuose salonuose.

Bendras „Omnitel“ klientų aptarnavimo salonų kiekis beveik nesikeis, tuo tarpu dabartinis „Teo” klientų aptarnavimo salonų tinklas išsiplės net keletą kartų.

Atsinaujinimo proga – ypatingi pasiūlymai Ignalinos gyventojams

Salono atsinaujinimo proga nuo spalio24 d. iki 26 d. „Omnitel“ mokėjimo planas „Smart L“, siūlantis neribotus pokalbius ir SMS bei 4 gigabaitus mobiliųjų duomenų per mėnesį, vos už 7,9 eurų per mėnesį.

Tuo tarpu norintys atsinaujinti namų internetą ir užsisakyti jį su išmaniąja televizija, apsilankę atnaujintame saloneIgnalinoje, Taikos g.11,spalio24–26 d. turi galimybę pasinaudoti specialiu atidarymo pasiūlymu itin sparčiam internetui ir išmaniajai televizijai namams vos už 14,90 eurų per mėnesį.

Nuo metų pradžios, kai „Teo“ įsigijo visas „Omnitel“ akcijas, abi bendrovės veikia kaip vienas verslas ir išlaiko skirtingus juridinius pavadinimus. Iki šiol abiejų bendrovių paslaugos buvo parduodamos per atskirus klientų aptarnavimo salonų tinklus.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje