Skip to content

Apvogė sodybas

MI informacija

Spalio 30 d. 44-erių vilnietė pranešė, kad spalio 29 d., apie 14 val., atvykusi į jai priklausančią sodybą Linkmenų sen., pastebėjo, jog įsibrauta į namą, iš kurio prieangio pagrobta: 8 žvakės su stikliniais gaubtais, akumuliatorinis suktuvas SKIL bei iš kambaryje buvusio šaldytuvo maisto produktai. Nuostolis – 150 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 2 d., apie 10 val., 42-ejų Cijonų k. gyventojas, atvykęs į savo negyvenamą namą Dvariškių k., Linkmenų sen., pastebėjo, kad išlaužus įėjimo durų spyną, buvo įsibrauta į vidų bei nuo namo pagrobti įmontuoti aštuoni plastikiniai langai. Nuostolis – 1600 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Spalio 26 d. Vidiškių seniūnijos specialistė socialiniam darbui pranešė, kad prieš 52-ejų moterį sugyventinis naudoja fizinį smurtą, ją muša. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 31 d. 62-ejų ignalinietė pareiškė, kad apie 21.59 val., namuose, konflikto metu neblaivus 36-erių sūnus jai kartą kumščiu trenkė į krūtinę, taip sukeldamas fizinį skausmą. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Muštynės

Spalio 30 d., apie 3 val., Strigailiškyje, klube ,,BBQ akademija“ kilo muštynės, kurių metu 23-ejų vilnietį sumušė 20-metis klubo lankytojas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Spalio 29 d., apie 22.05 val., Linkmenų sen., šalia namų ant žemės rastas 74-erių moters kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kontrabandinės cigaretės

Spalio 26 d. naktį VSAT Ignalinos rinktinės Pūškų užkardos pasieniečiai sustabdė automobilį „Alfa Romeo“. Jį vairavo 26-erių vilnietis, kartu vyko 27-erių Švenčionių r. gyventojas. Patikrinimo metu pasieniečiai pastebėjo, kad vairuotojas akivaizdžiai nervinasi. Įtarimų sukėlė ir pastebėti švieži automobilio konstrukcijų varžtų sukinėjimo požymiai. „Alfa Romeo“ su vairuotoju ir keleiviu buvo pristatyti į Pūškų užkardą. Čia po detalaus patikrinimo automobilio slenksčiuose įrengtose slėptuvėse pasieniečiai rado 563 pakelius cigarečių „Winston Blue Compact“ su baltarusiškais akcizo ženklais. Apklausos Švenčionių r. gyventojas prisipažino, kad yra kontrabandinių rūkalų savininkas. Ignalinos rinktinėje pradėta administracinės bylos teisena. Už tai Švenčionių r. gyventojui gresia bauda nuo 1448 iki 2896 eurų. Taip pat teismas gali konfiskuoti ir automobilį. Po apklausų vairuotoją ir keleivį pasieniečiai paleido. „Alfa Romeo“ ir cigaretės saugomos Pūškų užkardoje.

Vežė nelegalų dyzeliną

Praėjusį penktadienį VSAT Pakrančių apsaugos ir Ignalinos rinktinių Kriminalinės žvalgybos skyrių pareigūnai kartu su Vilniaus ir Panevėžio teritorinių muitinių Mobilių grupių skyrių pareigūnais patikrino vilkiką „MB“ lenkiškais numeriais su puspriekabe (autocisterną).

Vairuotojo, 40-mečio Lenkijos piliečio, pasieniečiams pateikti asmens ir transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi. Patikrinę autocisterną, pareigūnai pastebėjo, kad krovinio dokumentuose buvo nurodyti tikrovės neatitinkantys duomenys. Vietoje nurodytos 27 890 kg tepalų alyvos autocisternoje buvo gabenamas dyzelinas, kuris turėjo būti akcizais apmokestinamas krovinys. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje