Skip to content

Kliudė pėsčiąjį

MI informacija

Lapkričio 12 d., apie 17.30 val., kelyje Kazokinė–Ceikiniai–Mielagėnai, blaivus 22-ejų vyras, gyv. Ceikinių sen., vairuodamas automobilį HONDA ACCORD lenkė kitą automobilį ir veidrodėliu kliudė kelio važiuojamąja dalimi einantį neblaivų 55-erių vyrą, gyv. Ignalinos sen. Ignalinos rajono ligoninės Priėmimo skyriuje nukentėjusiajam nustatytas dešinio dilbio kaulų lūžimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Lapkričio 10 d. iš N. Daugėliškio mokyklos daugiafunkcio centro pranešta, kad 2016-10-28, apie 12.30 val., pokalbio su mažamečiu (g. 2007 m.) metu gauta informacija, kad vaiko tėtis nuolat prieš jį smurtauja. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Paskendo

Lapkričio 10 d. 49-erių vyras pranešė, kad apie 9.30 val., Strigailiškio k., Strigailiškio žuvininkystės užtvankoje rado paskendusį savo 59-erių pusbrolį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gaisras

Lapkričio 12 d., 21.36 val. pranešta, kad Strigailiškio k. dega V. B. individualus gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, jis degė atvira liepsna. Sudegė stogas, perdengimas, išdegė virtuvės patalpa. Išjungta elektra. Gaisro priežastis – greičiausiai paties šeimininko neatsargumas. Mat jis renka įvairias atliekas (laidus) ir namuose nudegina izoliaciją, kad liktų grynas metalas. Tai daro pastato viduje. Taip gaisrą namuose buvo sukėlęs ir lapkričio 1 d. Įvykis tiriamas.

Pasienyje

Lapkričio 10 d. VSAT Ignalinos rinktinės pasieniečiai, turėdami išankstinės informacijos, miške surado krūmuose paslėptus ir apsnigtus keturis ryšulius, aptrauktus juoda polietileno plėvele. Patikrinus radinį paaiškėjo, kad čia kontrabandininkai paliko 3989 pakelius cigarečių su baltarusiškais akcizo ženklais. Beje, šioje vietovėje prieš savaitę pasieniečiai irgi buvo sulaikę panašų kiekį tokių pat kontrabandinių rūkalų.

Tą pačią dieną Ignalinos rinktinės Pūškų užkardos pareigūnai kelyje patikrinti sustabdė lietuviškais registracijos numeriais pažymėtą lengvąjį automobilį „Opel Astra“. Jį vairavęs 30 metų Tadžikistano pilietis kartu su kelionės dokumentais pasieniečiams ištiesė savo šalies vairuotojo pažymėjimą, kuris iškart sukėlė įtarimų. Paaiškėjo, kad tai – visiška klastotė. Po apklausos VSAT pareigūnai tadžiką uždarė į areštinę, o jo vairuotas automobilis perduotas kartu vykusiam keleiviui. Jis turėjo galiojančius kelionės dokumentus ir teisę vairuoti transporto priemonę. Padirbtą vairuotojo pažymėjimą pateikusiam tadžikui Ignalinos rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl dokumento suklastojimo ir jo panaudojimo. Užsieniečiui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje