Skip to content

„Auksinio proto“ maratonas finišavo

Antradienį „Žuvėdroje“ baigėsi du mėnesius trukęs intelektualaus žaidimo „Auksinis protas“ rudens maratonas. Nors dienos žaidimų komanda „Tie patys“ ir „Eurošprotai“ laimėjo po lygiai (pastarieji laimėjo ir paskutinį dienos žaidimą), tačiau po poros itin prastai sužaistų turų, „Tie patys“ taškais nusileido „Eurošprotams“ ir liko antri. Trečiąją vietą iškovojo policijos komanda „IPA ir prieteliai“. Į apdovanojimų ceremoniją atvyko ir prizus bei dovanas įteikė rajono meras Henrikas Šiaudinis.

Visos komandos buvo mūsų rajono, viena („Mes“) į žaidimą važinėjo iš Švenčionėlių, nes kaimyniniame rajone žaidimo entuziastai nesusirinko. Pagirtinai žaidė gimnazistai („Lipk iš traktoriaus“ ir „Mega jaunėlės“), taip pat „Varnio“ komanda iš Vidiškių.

 

Prizų buvo gausu. „Mūsų krautuvėlė“ visoms komandoms, likusioms už prizininkų ribos, įteikė šakočių maišus (kiekvienam komandos nariui po šakotį), ūkininkas Zigmantas Kajėnas – dovanojo knygų, viešbutis kavinė „Žuvėdra“ – kuponus komandų prizininkių pietums, ūkininkas Mindaugas Bridžius – piramidę medaus stiklainių, kepykla „Šmiki-šmaki“ pirmos vietos laimėtojai iškepė tortą, rajono savivaldybė – dovanojo abonementus į SPA centrą, „Mūsų Ignalina“ visiems prizininkams – laikraščio prenumeratą 2017 m. Dovanų gavo žaidimo vedėjas Eimantas Ramanauskas (taupyklę su pinigais, vaikščiojusią du mėnesius per žaidėjų rankas) ir vyr. teisėjas Rytis Kajėnas (vienas tarp kelių prizų – pusmetinis rūkytas eršketas). Apytikriai visų prizų fondas sudarė daugiau nei tūkstantį eurų.

Tačiau svarbiausia juk ne prizai, o turiningai, azartiškai ir nuotaikingai praleistas laikas, antradienio vakarų laukimas ir pergalių, sunkaus ir painaus klausimo išnarpliojimo saldus skonis. Dabar kurį laiką buvusio azarto trūks, tačiau neilgai. Naujausiomis žiniomis naujas penkiolikos „Auksinio proto“ žaidimų maratonas prasidės sausio 17 d. Beje, dar vienas protų mūšis įvyks dar šiemet, gruodžio 29 d., Kultūros ir sporto centre, tad ruošiamės ir žaidžiam.

R. Kajėno ir L. Kovalevskienės nuotr.

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje