Skip to content

Kalėdinis krepšinio 3×3 turnyras

Tuomet, kai dalis ignaliniečių gyveno prieškalėdinio susikaupimo laikotarpio nuotaikomis, Ignalinos kultūros ir sporto centro salėje gruodžio 23 dieną virė aistros, kartais anaiptol neprimenančios ramios meilės artimui, mat reikėjo išsiaiškinti geriausius kalėdinio krepšinio turnyro 3×3 žaidėjus.

Turnyras vyko trijose amžiaus grupėse. Trys komandos – ,,Komanda A“, ,,Neptūnas“, ,,Languoti sausainiai“ – registravosi dalyvauti gimusiųjų 2000 m. ir jaunesnių grupėje. Kėliniai truko po 12 minučių, o nugalėtojų taurę iškovojo ,,Languoti sausainiai“, kurių sudėtyje žaidė M. Gasperavičius, A. Žemčugovas, D. Kruminskas ir M. Meškėnas.

34 metų ir vyresniųjų grupėje šįkart susitiko tik dvi komandos: ,,Miestas 1“ ir ,,Miestas 2“. Nugalėtojais tapę ,,Miestas 1“ (V. Kindurys, L. Gailieša, R. Juršėnas) savo taurę padovanojo priešininkų komandos žaidėjui A. Šalnai, kuris tądien šventė savo gimtadienį ir jį sutiko krepšinio aikštelėje.

Gausiausia buvo gimusiųjų 1999–1981 m. žaidėjų grupė, kurioje rungtyniavusios 7 komandos buvo suskirstytos į 2 pogrupius. A pogrupio laimėtojos ,,Nykštukų“ ir ,,Šveicarijos“ komandos susitiko su B pogrupio nugalėtojomis komandomis ,,Pavadinimas“ ir ,,Nesąmonė“. Kovoje dėl trečiosios vietos ,,Nykštukai“ (G. Drūteika, E. Luneckas, M. Mackevičius, Ž. Kulda) įveikė ,,Pavadinimą“ (E. Mačėnas, D. Guobys, E. Filipavičius, G. Pavkin) 15:6. Pirmosios vietos nugalėtojai paaiškėjo po įnirtingos kovos ir baudinių serijos. Rezultatu 13:10 ,,Šveicarija“ (M. Kairavičius, M. Ilgūnas, T. Maigys, J. Kepežinskas) įveikė ,,Nesąmonę“ (M. Veršekys, G. Ramaneckas, F. Juchnevičius, Š. Lisauskas).

Malonu, kad turnyras tapo galimybe aktyviai praleisti laiką kartu ignaliniečiams bei pas juos atvykusiems draugams ir giminaičiams, sudeginti kalorijas prieš prasidedantį sotųjį šventinį laikotarpį ir padėjo išsiaiškinti stipriausias rajono komandas.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje