Skip to content

„Snigo“ pistoletais…

MI informacija

Sausio 18 d. gautas rajono PK Reagavimo skyriaus vyr. tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad apie 22.05 val., neblaivus (2.26 prom.) 40-metis vyras prie Ožionių k. ant kelio rado pistoletą AUTOM PISTOLETE MOD 110A, kurį parsinešė į namus Ožionyse. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Sausio 16 d. 39-erių vyras pareiškė, kad dar 2016-12-24, apie 19 val., Ignalinoje, Smilgų g. 15, jį sumušė vyras – kelis  kartus smogė jam į galvą rankomis, tai pat  spardė kojomis. Nuo smūgių nukentėjusiajam lūžo apatinis žandikaulis, jis dvi savaites gydėsi ligoninėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Padėka už pagalbą

Rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja Jūratė Pernavienė pranešė, kad sausio 9 d. jos skyriaus pareigūnai, turėdami žinių, kad policija jau metus ieško asmens, kuris gali slapstytis Pabradėje, pagalbos kreipėsi  į tame mieste dirbančius kolegas iš UAB „Apsaugos komanda“. Iniciatyvus apsaugos darbuotojas pranešė, kad išnaršęs visas panašių pomėgių turinčių asmenų susibūrimo vietas, vienoje jų surado ieškomą asmenį. Pasitelkęs vietinį policijos pareigūną Gintarą Vigelį, apsaugos darbuotojas sulaikė ir perdavė ignaliniečiams ieškomąjį. Ignalinos policija nuoširdžiai dėkoja „Apsaugos komandos“ darbuotojui Sergejui Bachvalovui už atsakingą ir pilietišką požiūrį, o Švenčionių PK pareigūnui G. Vigeliui – už suteiktą skubią pagalbą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje