Skip to content

Švenčionėliškiai vėl aukštumoje

MI informacija

Antradienį vaizdas „Žuvėdroje“ buvo įprastas – laisvų vietų nėra, praeiti tarp staliukų – užduotis komplikuota, padrąsinantys komandų šūksniai, sėkmingai įveiktos sunkios užduoties garsinė euforija… Vyko „Auksinio proto“ trečiojo turo mūšiai.

Šįkart trys žaidimo turai (išskyrus antrąją temą „Drugeliai“ ir penktąją „Įvairūs“) buvo prieinami tik tam tikros, siauros temos žinovams. Tarkim, į temos „NBA krepšininkų pravardės“ klausimus gali atsakyti tik besidomintys ir nuolat žiūrintys NBA rungtynes. Tas pats su užsienio muzikos grupių ar kino filmų pavadinimais (daugiausia angliškais). Jei komandoje nėra tokių žinovų, blogai. O jų, atrodo, trūko visoms komandoms.

Vėl blykstelėjo Švenčionėlių „Žeimeniai“, kuriuos į viršų stipriai mestelėjo įveiktas paskutinis bonusinis (10 balų vertės) klausimas. Taškų skirtumas tarp kitų komandų nedidelis. Kaip jau buvau anksčiau minėjęs, šis maratonas truks 15 antradienių. Trijų žaidimų blogiausius rezultatus iš bendros įskaitos galima bus išmesti. Šio, trečiojo turo rezultatas, daugumai komandų, ko gero, toks ir bus.

R. Kajėno nuotr. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje