Skip to content

Avarijoje sunkiai sužalotas pasienietis

MI informacija

Kovo 7 d. Bendrasis pagalbos centras apie 11 val. gavo pranešimą apie avariją kelyje Kaltanėnai–Ignalina, miške ties Ignalinos ir Švenčionių rajonų riba. Čia slidžiame kelyje, drimbant šlapdribai, nesuvaldė automobilio „Audi 80“ vairuotojas, VSAT Ignalinos rinktinės pasienietis kinologas, kuris važiavo kartu su šunimi. Vairuotoją iš sumaitoto automobilio, supjaustę dureles, vadavo ugniagesiai gelbėtojai. Iš pradžių vairuotojas buvo be sąmonės, vėliau ją atgavo. Jis išvežtas į Ignalinos ligoninę, vėliau į Vilnių. Preliminariais duomenims, pasieniečiui yra lūžęs krūtinkaulis ir vienas stuburo slankstelis. Po šuns apžiūros konstatuota, kad gyvūnas sveikas.

Greičiausiai, sprendžiant pagal pėdsakus, buvo taip. Važiuojant nuo Ignalinos, „audinę“ „sumėtė“, ją išmetė į kelkraštį, apsuko ir dešiniu šonu mašinos gale trenkė į beržą. Apie 20 cm skersmens medis nulaužtas iš kelmo. Avarijos vietoje yra status, maždaug 8 m ilgio skardis, tankiai apaugęs medžiais, į kuriuos, nuslydę porą metrų skardžiu žemyn, ir atsitrenkė automobilis.

Pasienietis gyvena Švenčionėliuose, jis su įtvarais, bet šiandien gydytojai žada išleisti į namus. Kinologo šunį, kol šeimininkas ligoninėje, globojo kitas kinologas, gyvenantis Daugėliškyje.

Mirtys

Kovo 6 d. rajone rasti du mirę žmonės: apie 8.34 val. Mielagėnų sen., Svylės k., ant kelio rastas 40-mečio vyro,  gyv. Guntauninkų k., kūnas su nežymiai nubrozdintu veidu. Apie 11.17 val., Didžiasalyje savo namuose, virtuvėje rastas 63-ejų moters kūnas be išorinių smurto žymių. Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje