Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystė

Kovo 25 d., apie 10.44 val.,72-ejų dūkštietis pranešė, kad Dūkšte, Naujojoje g., nakties metu išdaužus verandos stiklą, apvogtas jam priklausantis namas. Pavogti 2 televizoriai ir žoliapjovė ,,Husgvarna“. Padaryta žala – 1100 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Kovo 20 d., apie 20 val., Tverečiuje, Beržų g., namuose neblaivus 47-erių vyras (1.91 prom.) konflikto metu vieną kartą kumščiu trenkė savo taip pat neblaiviai 59-erių sugyventinei (2.18 prom.) į galvą, taip jai sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas.

Gaisrai

Kovo 24 d., 12.40 val. pranešta, kad Antakmenės k. (Kazitiškio sen.) atviroje teritorijoje dega žolė. Išdegė apie 100 arų.

Kovo 24 d., 23.42 val. ugniagesiai iškviesti į Didžiasalio Salos g. Ten degė 50-uoju numeriu pažymėtas individualus gyvenamasis namas. Atvykus, medinis vieno aukšto namas, dengtas šiferine stogo danga, degė atvira liepsna. Sudegė namo priestatas, nudegė ir išardyta pusė stogo.

Mirtys

Kovo 24 d. rajono PK reagavimo skyriaus vyr. tyrėjas pranešė, kad apie 9.25 val. Ignalinoje, Aukštaičių g., prie namo laiptinės durų rastas 56-erių vyro kūnas. Kovo 26 d., apie 6.20 val., Ignalinoje, Laisvės g., namuose rastas mirusios 50-metės moters kūnas. Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Aptiko stirną kilpoje

Penktadienį VSAT Ignalinos rinktinės Tverečiaus užkardos pasieniečiai patruliavo Pakalniškių kaimo ribose. VSAT pareigūnai, vienas kurių buvo kinologas su tarnybiniu belgų aviganiu Slibinu, ėjo patrulio taku palei sienos liniją. Staiga keturkojis savo elgesiu ir lojimu kinologui pranešė, kad čia pat augančiuose krūmynuose kažkas yra.

Įtartiną kvapą užuodęs Slibinas pasieniečius nuvedė į krūmynų tankmę ir čia aptiko stirną. Gyvūnas buvo patekęs į brakonierių paspęstą kilpą. Leisgyvė stirna skaičiavo paskutines gyvenimo minutes. VSAT pareigūnai iškvietė aplinkosaugininkus, tačiau netrukus stirna pasieniečių akivaizdoje nugaišo. Gyvūnas perduotas atvykusiems Ignalinos aplinkosaugininkams.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje