Skip to content

Pametė pistoletą

MI informacija

Kovo 27 gautas Utenos AVPK Utenos r. KPS tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad kreipėsi 36-erų vyras, gyv. Utenoje, kuris paaiškino, jog 2017-03-18 nuo 12.30 val. iki 18 val., būdamas prie Dringio ež. Vaišniūnų k., nenustatytomis aplinkybėmis pametė teisėtai laikomą B kategorijos šaunamąjį ginklą GLOCK 19 9×19, su įstatyta šovinių dėtuve, kurioje buvo 14 vnt. LUGER 9 x19 šovinių, šaunamasis ginklas buvo įdėtas į šaunamojo ginklo operatyvinį dėklą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Palaikai rasti… bažnyčioje

Kovo 28 d., apie 14.57 val., Ceikiniuose darbininkai, remontuodami bažnyčią, jos viduje prie altoriaus rado senus, kaip įtariama, žmogaus palaikus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. „Mūsų Ignalina“ atliko tyrimą ir per parą išsiaiškino, kad greičiausiai tai bažnyčią pastačiusio Tado Šmigelskio, palaidoto 1795 m. vasarį, palaikai. Yra ir jo mirtį patvirtinantis dokumentas. Išsamiai apie tai šiandien rašinyje „Kapavietės Ceikinių bažnyčioje paslaptis atskleista“.

Nei prekės, nei pinigų

Kovo 27 d. socialiniame tinkle „Facebook“ 36-erių Dūkšto gyventojas rado skelbimą, kad parduodami ratlankiai su padangomis. Jis susisiekė su pardavėju dėl ratų pirkimo ir pervedė į jo nurodytą sąskaitą 310 eurų. Iki šiol ratų negavo. Pardavėjas pinigų negrąžino. Su juo susisiekti negalima. Žala – 310 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Degė žolė

Kovo 28 d. rajone užregistruoti du pernykštės žolės deginimo atvejai. Žolė degė  Linkmenų sen., Mozūriškės k. (išdegė apie 100 arų) ir Dūkšto sen., Kaniūkų k.  (išdegė apie 100 arų žolės).

Mirtis

Kovo 29 d., apie 15 val., savo namuose Ignalinoje, Miško g., rasta negyva 67-erių moteris. Kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje