Skip to content

Vesternas Tartokuose

MI informacija

Kovo 31 d. gautas rajono PK reagavimo skyriaus vyr. tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad apie 23 val., namuose Kazitiškio sen., Tartoko k., išgertuvių metu neblaivus (girtumą nusistatyti atsisakė) 45-erių patėvis koja spyrė neblaiviam (1,17 prom.) 19-mečiui posūniui, po ko pastarasis supykęs sudaužė lėkštę, trenkdamas sau į galvą ir susižalodamas sau dešinį smilkinį. Vyras po med. pagalbos suteikimo paguldytas į Visagino ligoninės Traumatologijos skyrių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Susilaužė koją

Balandžio 2 d., apie 12.22 val., Mielagėnų sen., Gilūtų k., 34-erių vyras, neturėdamas teisės vairuoti, neblaivus (1.87 prom.) vairavo nustatyta tvarka neįregistruotą, neapdraustą, be valstybinių numerio ženklų, techniškai netvarkingą mopedą „BTM Motorsport“, posūkyje jo nesuvaldė ir trenkėsi į tvoros metalinį tinklą. Eismo įvykio metu vairuotojui lūžo kairės kojos šlaunikaulis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Grasino nužudyti

Balandžio 2 d., apie 19 val., Tverečiuje savo namuose, 37-erų vyras pareigūnų akivaizdoje grasino nužudyti nepilnametę (g. 2000 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas.

Mirtis

Balandžio 2 d., apie 10.10 val., N. Daugėliškio sen., Izabelinės k., namo viduje rastas 63-ejų vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Brakonieriaus arsenalas

Kovo 30 d. Utenos RAAD Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai Švoginos upelio pakrantėje Vaišniūnų kaimo ribose sulaikė šio kaimo gyventoją V. R., kuris tikrino prieš savaitę pastatytas kilpas, skirtas bebrams gaudyti. Aplinkosaugininkai upelio pakrantėje surado net 11 tokių kilpų. Sodybos, kurioje gyvena minėtas pilietis, ūkiniame pastate rastos dar trys, iš metalinio lyno pagamintos, kilpos. Pažeidėjas neneigė, kad tokiu būdu buvo sumanęs gaudyti bebrus, tačiau nepavyko. Kadangi toks medžioklės būdas ir įrankiai yra draudžiami, jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal LR ANK 290 str. 3 ir 5 dalis. Apžiūrint ūkinius pastatus, pareigūnai aptiko ir šiam piliečiui priklausantį didelį draudžiamų ne mėgėjų žvejybos įrankių arsenalą – 16 statomų tinklų ir metalinį 7 šakų žeberklą mediniu kotu. Už neteisėtą tokių įrankių laikymą LR ANK  291 str. 6 dalyje taip pat yra numatyta administracinė atsakomybė. Visa su šiais pažeidimais susijusi medžiaga bus perduota Ignalinos rajono apylinkės teismui dėl nuobaudos skyrimo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje