Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Kvapai

Balandžio 4 d., apie 00.10 val., pas 65-erių Ignalinos sen., Strazdiškės kaimo gyventoją gyvenamajame name rasta vienuolika litrų skysčio, turinčio specifinio naminės degtinės kvapo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Brolis prieš brolį

Balandžio 5 d., apie 1.25 val., N. Daugėliškio sen., Ožionių k., namuose kilus žodiniam konfliktui, 40-metis vyras (2,03 prom.) vieną kartą ranka sudavė savo 28-erių broliui (2,75 prom.) į veidą, o lauke lazda jam trenkė į dešinę ranką, taip sukeldamas fizinį skausmą. Po medicinos darbuotojų apžiūros nukentėjusiajam nustatytas dešinės plaštakos sumušimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į rajono PK ilgalaikio sulaikymo kamerą.

Tą pačią dieną 49-erių Vidiškių sen., Dūdų k. gyventoja pareiškė, kad 2017-04-04, apie 21 val., jai priklausančiame bute kilus žodiniam konfliktui, 39-erių sugyventinis ją sumušė, dėl ko ji patyrė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į rajono PK ilgalaikio sulaikymo kamerą, vėliau dėl sveikatos problemų išvežtas į N. Vilnios psichiatrijos ligoninę gydymui.

Kontrabanda

Pirmadienio naktį VSAT Ignalinos rinktinės pasieniečiai miške pastebėjo grupę asmenų. Pamatę pareigūnus, du Baltarusijos pusėje buvę asmenys pasišalino į šios šalies gilumą, o trys, buvę Lietuvos pusėje, tamsoje spruko į miško gilumą. VSAT kinologas su belgų aviganiu Gizu pradėjo tikrinti vietovę. Vykdant persekiojimą, Gizas miške aptiko 8 ryšulius, suvyniotus į polietileno plėvelę. Netoliese keturkojis rado dar 18 tokių pat ryšulių su kontrabanda. Iš viso pasieniečiai rado 13 000 pakelių cigarečių be akcizo ženklų ir su Baltarusijos banderolėmis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje