Skip to content

Velykinio tinklinio turnyro susitikimai

Balandžio 8 d. nuo ryto iki vėlyvo vakaro Ignalinos kultūros ir sporto centro salėje varžėsi žaidėjai, susirinkę dalyvauti velykiniame tinklinio turnyre.

Merginų grupėje susitiko komandos iš Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijos,  Ignalinos gimnazijos esamų bei buvusių mokinių (pasivadinusi ,,Gazelės“), atvyko viešnios iš Visagino, Daugėliškio, Utenos. Surinkusi 8 taškus pirmąją vietą iškovojo ,,Utenos“ komanda. Visagino, ,,Gazelių“ ir Daugėliškio žaidėjos taškų surinko po lygiai, o susumavus tarpusavio rungtynių rezultatus II vieta atiteko ,,Gazelėms“, III vieta – Daugėliškio komandai.

Šešios vaikinų komandos žaidė dviejuose pogrupiuose, kurių nugalėtojai susitiko įtemptose ir daug žaidėjų bei žiūrovų emocijų sukėlusiose finalinėse kovose. Nelengvą pergalę ir trečios vietos apdovanojimus iš Ignalinos gimnazistų išplėšė komanda iš Visagino. Pirmosios vietos laimėtojai – panevėžiečiai – paaiškėjo tik sužaidus papildomą trečiąjį kėlinį. Atkakliai jiems pasipriešinusiai  ir labai gražiai žaidusiai ,,Varnio“ komandai atiteko antroji vieta.

Ačiū organizatoriams – Ignalinos kultūros ir sporto centro sporto skyriui, kad galėjome pasigėrėti įspūdingomis varžybų akimirkomis, pasidžiaugti seniai matytais ignaliniečiais studentais bei svečiais, atvykusiais rungtyniauti garbingose sportinėse kovose.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje