Skip to content

Komandinis darbas – vienas iš pergalės veiksnių

Ignalinos sporto ir pramogų centre tinklinio varžybomis baigėsi kovo mėnesį prasidėjusios 2017 m. rajono įstaigų sporto žaidynės, kuriose dalyvavo penkių įstaigų atstovai: ,,Pasienis“, ,,Policija“, ,,Savanoris“, ,,Sporto centras“ ir ,,Gaisrininkai“. Komandų atstovai varžėsi bėgdami bei plaukdami, demonstruodami jėgą trikovėje ir taiklumą smiginio rungtyje, gebėjimą veikti komandoje futbolo, krepšinio ir tinklinio aikštelėje, o mokėjimą susikoncentruoti – žaisdami šaškėmis.

Kaip ir ankstesniais metais, nugalėtojų taurę laimėjo „Pasienio“ komanda (surinko 59 taškus), laimėjusi visas varžybas ir tik plaukimo rungtyje nusileidusi ,,Sporto centro“ atstovams.

Antrąją vietą iškovojo „Policija“, surinkusi 35 taškus ir 2 taškais aplenkusi trečioje vietoje likusius Ignalinos kultūros ir sporto centro atstovus.

Ketvirta liko žaidynių debiutantė „Savanorio“ komanda. Joje dalyvavę krašto apsaugos kariai savanoriai tik tašku pralaimėjo kovą dėl III vietos. „Gaisrininkų“ komanda šįkart  surinko 18 taškų.

Žaidynių direktorius Mantas Ilgūnas kalbėjo apie tai, kad rajono įstaigų sporto žaidynių tradicijos palaikomos ne vien organizatorių, bet ir įstaigų vadovų, komandų atstovų iniciatyva. Tad dideles padėkas jis perdavė „Pasienio“ komandos organizatoriams  Jevgenijui Amelinui ir Kaziui Drūteikai, „Policijos“ komandų vadovui Giedriui Kamarauskui, „Savanorio“ komandos organizatoriui kariui savanoriui Dovydui Šimkūnui bei „Gaisrininkų“ komandų atstovui Juozui Kirkai už savo įstaigų narių subūrimą sportinėms varžyboms.

Kad žaidynės vyktų sklandžiai, jas organizuoti padėjo visa pagalbininkų komanda: Henrikas Rudakas, Vytautas Motiejonis, Eugenijus Rakitinas, Tadas Bernotas, Laimutis Dubaka, Laimonas Valėnas, sporto ir pramogų centro vadovas Gintautas Guobys, Arvydas Stanevičius.

Kadangi šios žaidynės ugdo dalyvaujančių įstaigų komandinę dvasią bei yra vienas iš smagiausių reginių jas stebintiems, lauksime naujų susitikimų kitais metais.

 

Rajono įstaigų sporto žaidynių komandinių taškų lentelė

 

Eil. nr.

Komandos

Šaš-kės

Stalo tenisas

Futbo-

las

Tink-

linis

Krep-

šinis

(vyrai)

Bėgi-

mas

Smigi-

nis

Plau-

kimas

Jėgos trikovė

Taškai

Vieta

1

PASIENIS

5

10

8

8

8

5

5

4

6

59

I

2

POLICIJA

1

6

4

4

6

3

1

8

2

35

II

3

SAVANORIS

2

2

2

6

4

4

2

6

4

32

IV

4

SPORTO C.

4

4

6

2

2

1

4

10

0

33

III

5

GAISRININKAI

3

8

0

0

0

2

3

2

0

18

V

Autorės nuotr.

 

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje