Skip to content

Rajono įstaigų sporto žaidynėse triumfavo „Pasienio“ komanda

MI informacija

Praėjusį penktadienį (balandžio 7 d.) baigėsi jau penktus metus iš eilės Ignalinos kultūros ir sporto centro organizuotos rajono įstaigų sporto mėgėjų: salės futbolo, vyrų krepšinio 3×3, tinklinio, jėgos trikovės, plaukimo, šaškių, smiginio, stalo teniso ir bėgimo varžybos, kuriose dalyvavo rajono įstaigų komandos „Gaisrinė“, „Pasienis“, „Policija“, „Savanoriai“ ir „Sporto centras“.

Visą kovo mėnesį iki balandžio pradžios vykusios žaidynės ypač sėkmingos buvo pasieniečiams – net aštuoniose iš devynerių varžybų nugalėtoja tapo „Pasienio“ komanda, sudaryta iš Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Ignalinos rinktinės pareigūnų.

Varžybose ypač puikiai sekėsi Jevgenijui Amelinui, pirmąsias vietas užėmusiam tinklinio, smiginio ir stalo teniso varžybose, Gyčiui Luneckui, taip pat pirmąsias vietas pelniusiam futbolo, bėgimo ir tinklinio varžybose bei Grigorijui Pavkinui (Grigorij Pavkin), kuris pirmąsias vietas iškovojo futbolo, tinklinio ir bėgimo varžybose, o ketvirtąją pelnė plaukime. Po du medalius už pirmąsias vietas pasidalijo Kazys Drūteika (tinklinis, futbolas), Tamara Grigorčenkova (stalo tenisas, bėgimas), Saulius Gulbinskas ir Kąstytis Gaižutis (futbolas, smiginis), Ričardas Jarošas (krepšinis, tinklinis). Puikiai žaidynėse sekėsi ir Jonui Bagdonavičiui, Mantui Cibulskui, Valdui Čirikui, Ramūnui Dubakai, Nerijui Kačanovui, Šarūnui Lisauskui, Eimantui Makniui, Dainiui Papšiui, Aleksandrui Petrukui, Juozui Rudzinskiui, Gintautui Sapiegai ir Žilvinui Steniuliui, taip pat pasipuošusiems pirmos vietos medaliais.

Susumavus visų varžybų rezultatus, paaiškėjo, kad Ignalinos rajono įstaigų sporto žaidynių čempionais penktus metus iš eilės tapo ir komandos nugalėtojos titulą bei įspūdingą taurę iškovojo „Pasienio“ komanda.

Šių sporto žaidynių tikslas – skatinti reguliariai fiziškai lavintis, stiprinti sveikatą bei išsiaiškinti stipriausias komandas. Džiugu, kad šių varžybų rezultatai rodo labai aukštą pasieniečių fizinį pasirengimo lygį.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje