Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystė

Gegužės 15 d. 60-metė moteris pareiškė, kad apie 13 val. pastebėjo, jog kelių dienų laikotarpyje buvo įsilaužta į daržinę Vaišniūnų k. ir pavogti nauji automobilio lengvo lydinio ratlankiai bei lapų siurblys-pūtikas. Žala – 530 Eur. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas prieš motinas

Gegužės 15 d., apie 18.30 val., Dūkšto sen., Pažemiškio k., gyvenamojo namo miegamajame, neblaivus 44-erių sūnus kairės rankos delnu trenkė į kaktą, po to suėmė už kaklo ir smaugė savo 73-ejų motiną, tokiais savo veiksmais sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Vilniaus apskr. VPK Švenčionių r. PK areštinę.

Tą pačią dieną, apie 20.30 val., Tverečiaus mstl., namo viduje neblaivus (1,72 prom.) 45-erių sūnus necenzūriniais žodžiais iškeikė ir dešinės rankos kumščiu trenkė į smakrą savo 73-ejų motinai, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Vilniaus apskr. VPK Švenčionių r. PK areštinę.

Promilės

Gegužės 15 d., apie 21.09 val., kelyje Visaginas–Rimšė sustabdytas automobilis CITROEN, kurį vairavo neblaivus (1,78 prom.) 19-metis visaginietis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje