Skip to content

Baseino sezono pabaiga

Tuomet, kai vasarai prasidėjus kiemai atgis nuo vaikų šūksnių, o paežerėse ims šurmuliuoti vis daugiau poilsiautojų, viena patalpa apsigaubs tyla – tai Ignalinos sporto ir pramogų centro baseinas. Prieš persikraustydami prie natūralių vandens telkinių, plaukikai gegužės 22, 23 d. susumavo visus sezono pasiekimus.

52 plaukikai įvykdė kompleksinę plaukimo įskaitą, dalyvavo atsiskaitomose keturių stilių plaukimo varžybose. Visi jie buvo apdovanoti įvairiausiais plaukimo reikmenimis, o trims, daugiausiai taškų surinkusiems vaikinams ir merginoms – E. Kapočiui, A. Sedlevičiui, Dž. Karkleliui, D. Mikoliūnaitei, E. Mudėnaitei ir D. Christiansen –  treneris Eugenijus Rakitinas ir sporto skyriaus vedėjas Jonas Paslauskas įteikė dar ir po taurę.

Kitądien baseino purslus taškė projekto ,,Mokėk plaukti ir saugiai elgtis vandenyje“ baigiamosios šventės dalyviai pradinukai. Projekte dalyvavo daugiau nei 250 vaikų iš 7 mokyklų: Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijos, Naujojo Daugėliškio mokyklos-daugiafuncio centro, Dūkšto mokyklos, Didžiasalio ,,Ryto“ ir Vidiškių gimnazijų bei Švenčionių ir Švenčionėlių pradinukai (pastarieji šiemet turėjo galimybę dalyvauti projekte, Švenčionių savivaldybei skyrus papildomą finansavimą). Per 32 baseine vykusias pamokas pradinukai išmoko plaukti, o baigiamojoje šventėje, dalyvaudami estafetėse, galėjo pademonstruoti savo įgūdžius.

Šiuo metu nurimęs baseinas rudeniop vėl prisipildys plaukikų. O kol jis ilsisi, norėtųsi jiems palinkėti saugios, šiltos ir sėkmingos vasaros.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje