Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Gegužės 22 d. 62-ejų vyras pareiškė, kad 2017-05-21, apie 20 val., gyvenamojo namo, esančio Tverečiaus sen., Dietkauščiznos k., kieme, neblaivus 35-erių sūnus, suėmęs rankomis už viršutinių rūbų, ne mažiau dešimties kartų spyrė koja jam į dešinį šoną, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Tą pačią dieną, apie 17.30 val., Vidiškėse namuose kilus konfliktui, neblaivus (2,42 prom.) 35-erių vyras, abiejomis rankoms sugriebęs už rankų savo 32-ejų žmoną, ją pastūmė, dėl ko ji atsitrenkė į kambario sieną ir nugaros srityje pajuto fizinį skausmą. Namuose buvo 4 mažamečiai vaikai, kurie konflikto nematė, tačiau galimai konfliktą girdėjo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Mirtis

Gegužės 22 d., apie 12.10 val., N. Daugėliškio sen., Naujojo Kampelio k., namuose rastas 72-ejų moters kūnas be akivaizdžių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gaisrai

Gegužės 23 d., 14.22 val., Didžiasalyje ugniagesiai kviesti  dėl atviroje teritorijoje degančios žolės. Jos išdegė 50 arų. Apie 18.34 val. Ignalinoje ugniagesiai iškviesti į Paplovinio ežero pakrantę. Ten degė medinio suoliuko dalys.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje