Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Meškų atakos

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Ignalinos rinktinės pareigūnai patruliavo palei sieną su Baltarusija Švenčionių r. Abiejose valstybinės sienos pusėje – miškinga vietovė. Ant kontrolinės juostos, kuri šioje vietoje yra apie 5 m pločio, pasieniečiai pastebėjo neįprastus šviežius pėdsakus. Juos paliko dvi greta ėjusios meškos. Pėdsakai tiesiąja vedė iš Lietuvos į Baltarusiją. Kad tai tikrai yra meškos pėdsakai, patvirtino jų nuotraukas matę ekspertai. Prieš porą savaičių lokys pastebėtas ir nufilmuotas Trakų, vėliau Kaišiadorių rajonuose. Čia turbūt rusai vietoj „žaliųjų žmogeliukų“ į Lietuvą meškas siunčia…

Vagystės

Birželio 12 d. 27-erių Vidiškių gyventojas pareiškė, kad 2017-05-24, norėdamas nusipirkti valtį, į pardavėjo nurodytą sąskaitą pervedė 200 eurų, tačiau iki šiol prekės negavo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Birželio 13 d. 52-ejųPalūšės gyventojas pareiškė, kad birželio 9 d., apie 13 val. pastebėjo, kad nuo Lūšių ežero pakrantės pavogta plastikinė valtis „Pela“. Žala – 450 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Birželio 12 d. gautas rajono PK Reagavimo skyriaus vyr. tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad apie 12 val., savo namų, esančių Ignalinos sen., Kazokinės k., kieme rastas mirusio 51-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje