Skip to content

Žmogžudystė Vilniaus gatvėje

Birželio 26 d., 15.25 val., Ignalinoje, Vilniaus g. esančiame miškelyje rastas 61-erių moters kūnas kruvina nosimi. Atlikus medicininę ekspertizę paaiškėjo, jog mirtis smurtinė. Vėliau dvejais metais jaunesnė įtariamosios sesuo prisipažino įvykdžiusi nusikaltimą. Antradienį, atlikus medicininę ekspertizę, nustatyta, kad mirtis smurtinė. Įtariamoji nužudytosios sesuo uždaryta į areštinę. Ji pati prisipažino, jog seserį nustūmė nuo skardžio. Abi seserys – benamės, kol kas neaiškus motyvas, nuo skardžio nustūmė tyčia ar netyčia. Vyksta tyrimas. Įvykį tiria Utenos prokuratūra.

Vagystės

Birželio 26 d. 36-erių ignalinietis pareiškė, kad nuo ežero Dringis pakrantės Gaveikėnų k. buvo pavogta jam priklausanti medinė valtis „LT-112“. Žala – 300 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną iš sodybos Linkmenyse, Parko g., dingo vaizdo kamera ir jos priedai, o iš pirties – kirvis „Fiskars x 24“. Žala – 800 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Birželio 28 d., apie 16.50 val. pastebėta, kad įsibrauta į buvusios Mielagėnų mokyklos patalpas, iš kurių pagrobtas Vidiškių gimnazijai priklausantis stacionarus kompiuteris, monitorius ir spausdintuvas DCP L2500D. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Padaryta turtinė žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės

Birželio 28 d., apie 14.40 val., Ignalinoje, Ateities g., sustabdyto patikrinimui automobilio CITROEN BERLINGO vairuotojui (gim. 1960 m.), gyv. Ignalinoje, Atgimimo g., nustatytas sunkus girtumas (2,91 prom. alkoholio). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje