Skip to content

Linkmenų laiškininkas vėl tarp geriausių

MI informacija

Stiprindamas klientų aptarnavimo kultūrą Lietuvos paštas kasmet skelbia paslaugiausių darbuotojų rinkimus. Šiais metais daugiau kaip 3 tūkst. gyventojų įvertino paštų ir finansinių paslaugų „PayPost“ skyrių darbuotojų bei LP EXPRESS kurjerių darbą.

„Siekdami ne tik kelti įmonės klientų aptarnavimo kultūrą, bet ir klientų pasitikėjimą Lietuvos paštu, kiekvieną dieną savo veikloje vadovaujamės kokybiško ir profesionalaus aptarnavimo gairėmis. Stebime, analizuojame klientų aptarnavimą ir siekiame nuolat jį gerinti. Norėdami įvertinti ir pasitikrinti, kaip mums sekasi, kasmet skelbiame paslaugiausių Lietuvos pašto darbuotojų rinkimus. Džiaugiamės, kad šiais metais prireikė įsteigti papildomų nominacijų. Metai iš metų lyderių pozicijų neužleidžiantys įmonės senbuviai teigiamų atsiliepimų skaičiumi nepalikdavo vilties kitiems darbuotojams, todėl nusprendėme jiems leisti varžytis atskiroje – „superherojų“ – kategorijoje“, – teigė Lietuvos pašto Tinklo direktorė Inga Dundulienė.

Gyventojai už geriausiai aptarnaujančius Lietuvos pašto darbuotojus balsavo internetu, pildydami specialią anketą arba skambindami telefonu. „Labai svarbu girdėti savo klientus, atsižvelgti į jų poreikius ir pageidavimus. Į paštą užsukantys gyventojai vertina ne tik kokybiškas paslaugas, bet ir malonų aptarnavimą. Todėl siekdami patenkinti šiandienos klientų lūkesčius stengiamės, kad naudotis Lietuvos pašto teikiamomis paslaugomis būtų ir patogu, ir malonu“, – pažymėjo Lietuvos pašto Tinklo vadovė.

Suskaičiavus Lietuvos gyventojų vertinimus, skelbiamas geriausiai klientus aptarnaujančių darbuotojų sąrašas:

laiškininkai: Božena Volodkovič (Vilniaus 29-asis paštas), Michailas Trusovas (Vilniaus 1-ojo pašto 2-asis poskyris), Sigitas Mackonis (Linkmenų paštas, Ignalinos r.).

Nugalėtojams įteikti diplomai bei vertingi Lietuvos pašto prizai. Kasmet ypatingomis dovanomis apdovanojami ir patys klientai, išreiškę savo nuomonę apie Lietuvos pašto darbuotojų aptarnavimą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje