Skip to content

Naktinis krepšinis vėl subūrė entuziastus

Liepos 5 d. vakarą vasarą paprastai nurimstanti sporto ir pramogų centro salė buvo kaip niekad triukšminga. Joje varžėsi naktinio krepšinio 3×3 turnyro, skirto Valstybės dienai paminėti, dalyviai. 18 komandų iš Ignalinos, Rokiškio, Utenos, Švenčionių, Švenčionėlių, Visagino, Vilniaus apšilimą darė Ignalinos gimnazijos lauko krepšinio aikštelėje, tačiau prieš pat varžybas pliūptelėjęs lietus visus suvijo po salės stogu.

Jaunesniųjų vaikinų grupėje dalyvavusios keturios komandos žaidė rato sistema, o nugalėtojais tapo ,,Argus“ iš Švenčionių.

Vyresnieji žaidėjai (14 komandų) buvo suskirstyti į keturias grupes. Atkrintamosiose varžybose liko 8 komandos, o finaliniame ketverte keturios: ,,Legionieriai“, ,,Banditai“, ,,A komanda“ ir ,,Afrika“. Kovodami dėl trečios vietos ,,Afrikos“ žaidėjai nusileido ,,Banditų“ krepšininkams rezultatu 9:15. Finale susitikusių ,,A komandos“ ir ,,Legionierių“ žaidėjų emocijos kaito, kova buvo labai intensyvi ir atkakli. Pirmąją vietą poros taškų persvara 15:13 išplėšė ,,A komanda“, kurioje žaidė krepšinio mėgėjams žinomi Deimantas Pavlovskis, Gediminas Povilauskas ir Žygimantas Kosarevas, padedami L. Motiejūno. Nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais ir palankiai įvertintais atminimo prizais bei statulėlėmis.

Pernai pirmąsyk organizuotas turnyras ir šiemet sulaukė daug dalyvių. Dar jam nepasibaigus kai kurie dalyviai turnyro organizatoriaus Manto Ilgūno teiravosi, ar jis vyks ir kitais metais. Būtų smagu, jei jam ir kitą vasarą pakaktų laiko ir atkaklumo surenkant taip trūkstamų varžybų teisėjų komandą bei suburiant krepšinio entuziastus į tokį gražų ir šią sporto šaką populiarinantį renginį.

Topsport lazybos online

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje