Skip to content

Paskendo žmogus

MI informacija

Liepos 30 d., apie 8.15 val., Rimšės sen., Prūčių k., iš Prūto ežero (3 m nuo kranto ir 1 m gylio) ištrauktas 62-ejų M. Š. lavonas be išorinių smurto žymių, jis perduotas policijos pareigūnams. Kūną ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Promilės prie vairo

Liepos 30 d., apie 21.50 val., Naujojo Daugėliškio sen., Taujūnų k., Gėlių g., sustabdyto automobilio LAND ROVER 34-erių vairuotojai, gyv. Jungtinėje Karalystėje, nustatytas 2.76 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamoji sulaikyta ir uždaryta į Vilniaus apskrities VPK Švenčionių r., PK areštinę.

Pažeidėjas nuėjo netoli

Liepos 27-osios naktį Ignalinos rinktinės Specialiosios paskirties komandos pareigūnai, patruliavę ties Linkonių kaimu, užfiksavo įtartiną vyrą su nešuliais. Šis, nenujausdamas, jog yra stebimas, miškingoje vietovėje neteisėtai perėjo valstybės sieną į Lietuvos pusę bei patraukė į šalies gilumą. Pažeidėją su įkalčiais pasieniečiai sulaikė už kelių šimtų metrų. Paaiškėjo, jog 33-ejų Baltarusijos pilietis į Lietuvą atnešė penkias juoda polietileno plėvele aptrauktas cigarečių dėžes. Iš viso VSAT pareigūnai aptiko 2 484 pakelius rūkalų, pažymėtų baltarusiškais akcizo mokesčio ženklais.

Po apklausos užsienietis uždarytas į areštinę. Tolesnes įvykio aplinkybes aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo pradėję Ignalinos rinktinės pareigūnai. Už tai baltarusiui gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje