Skip to content

Laiškas žmogui

MI informacija

Mes pasvajojame, kaip gera žmonėms, nes jie turi šiltus namus ir sotūs. Kaip gera mūsų draugams keturkojams, kuriuos globoja ir myli geri žmonės. Kaip sunku būna tiems, kuriuos pikti žmonės išmeta į lauką likimo valiai. Mums reikia meilės, šilumos ir maisto. Nors šiek tiek, o mes savo meilę ir atsidavimą jums grąžinsime su kaupu. Juk esame nekalti, kad mus išmetė žmonės  pikti. Taip ir liūdime maži, silpni, bejėgiai, alkani. Žmogau, jei niekuo mums padėti nenori ar negali, tai nors neskriausk mūsų. Juk mes tau nieko blogo nedarome, bet linkime tik gero. Gerųjų žmonių prašome materialinės pagalbos. Labai, labai lauksime jūsų paramos spalio 4 d. – Gyvūnų globos dieną.

Beglobiai katinėliai ir šuneliai

Gerumas sušildo, pradžiugina, sutviska nuostabiausiais spinduliais. Liūdniausią akimirką ištiesta gerumo ranka padaro laimingu. Ištiesta gerumo ranka mažesniems ir silpnesniems už mus, parodo mus esančius stiprios ir didelės dvasios žmonėmis. Darydami gerus darbus, mes, suaugusieji, rodome gerą, dorą pavyzdį augančiai jaunajai kartai.

Ignalinos „Šaltinėlio“ mokykloje organizuojama gerumo akcija „Padėk beglobiams gyvūnams“. Mieli gerieji Ignalinos miesto ir Ignalinos rajono žmonės, laukiame Jūsų materialinės pagalbos: maisto kačiukams ir šuniukams (ypač trūksta maisto kačiukams); nereikalingų antklodžių, pagalvių, čiužinių, pledų, paklotėlių, striukių ir panašių daiktų – pakloti šuneliams ir katinėliams; medikamentų (katinėlių ir šunelių vitaminai, maisto papildai, vitaminas C, žuvų taukai, lašiukai akims „Gentamicin“ ir kiti), kraiko, laikraščių, dezinfekcijos priemonių, dėžučių maistui, dėžučių kraikui. Šias dovanas spalio 5 d. vešime į Utenos gyvūnų globos namus. Didelę dalį maisto paliksime Ignalinos beglobiams katinėliams. Dėl norimos suteikti pagalbos skambinti tel. 8 672 02425, Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos auklėtoja Janina Čiplienė kartu su visa „Skruzdėliukų“ grupe. Dovanas prašome pristatyti į Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklą „Skruzdėliukų“ grupę iki spalio 3 d.

Iš anksto nuoširdžiai dėkojame.

Daugiau: PLEDAS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje