Skip to content

Startavo „Auksinio proto“ žaidimo rudens serija

MI informacija

Antradienį „Žuvėdra“ vėl klegėjo daugybe balsų – prasidėjo intelektualaus žaidimo „Auksinis protas“ rudens sezonas, kuriame bus 12 turų. Į žaidimą, kaip ir pavasarį, susirinko 10 komandų, bemaž visos tos pačios, tik kai kurios pakeitė pavadinimus. „Varnys“ tapo „Apuokais“, „Auksiniai šprotai“ pasivadino „Ignalina united“, o gimnazistų komanda šįkart vadinasi „Kiek žmonių, tiek nuomonių“. Nors šiemet savo rajone susiorganizavo žaisti ir Švenčionių protai, Švenčionėlių „Žeimeniai“, kaip ir pernai, vėl žaidžia Ignalinoje. Nors žaidžia ir rajono savivaldybės komanda „Anonimai“, žaidime dalyvavęs rajono vicemeras Laimutis Ragaišis sėdėjo prie kitos komandos stalo.

Kaip žinia, pavasario sezoną pergalingai užbaigė komanda „Tie patys“. Šįkart ji vėl startavo čempioniškai. Jau pirmajame žaidimo ture atsakė į visus 10 klausimų, o penktajame ture „išrovė“ ir brangiausią (10-ties balų) bonusinį klausimą. „Tie patys“ laimėjo žaidimą net 14 taškų atotrūkiu nuo antrosios vietos.

Kadangi iš 12 žaidimų įskaitinių bus 10 (du blogiausius rezultatus reikės nubraukti), nevėlu prie žaidimo prisijungti naujoms komandoms. Vietos „Žuvėdroje“ dar atsirastų porai staliukų. Tad laukiame šviežių protų.

R. Kajėno nuotr. 

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje