Skip to content

Prašymas padėti

Gyvenimas yra be galo trapus. Šiandien esame sveiki, laimingi, kuriame šeimas, auginame vaikus, planuojame ateitį… Ir net nesusimąstome, kad rytojaus gali nebūti. Visos svajonės ir viltys gali sudūžti netikėtai išgirdus skaudžią medikų skelbiamą diagnozę – vėžys. Sunkios, neįprastos formos, nepasiduodantis gydymui, sparčiai progresuojantis. Su tokia negandos atsiųsta žinia dabar kasdien gyvena ignalinietis Vytautas KAJĖNAS. Šių metų sausį jam atlikus pilvo organų sonoskopiją, buvo aptiktas išplitęs kasos navikas, nustatyti židiniai kepenyse.

O  juk Vytautui šį pavasarį suėjo tik 46-eri. Jo globos, rūpesčio dar labai reikia visai nedidukams vaikams – 13-mečiui sūnui ir 6-metei dukrai, žmonai, senutei motinai. Ir nors Vytautas nepasiduoda, nepraranda optimizmo ir tikėjimo, jam labai reikalingas mūsų visų – jo artimųjų, draugų, pažįstamų, geros valios žmonių – palaikymas ir parama.

Liūdniausiai tai, jog jo kūne aptikto naviko forma nėra gydoma įprastomis priemonėmis. Kaip paaiškėjo, operuoti auglio neįmanoma. Iki šiol taikytas medikamentinis alinantis gydymas tik nustekeno Vytauto organizmą. O liga, deja, nepasitraukė – navikas per tą laiką gerokai padidėjo, paliesdamas vis daugiau organų…

Nemokamo gydymo galimybės jau išbandytos. Vienintelė viltis – panašių atvejų gydymas Šveicarijoje.  Tačiau tam reikalingi labai dideli pinigai, kurių Vytauto šeima šiuo metu neturi. Nors nėra smagu prašyti ir tiesti pagalbos ranką, šiuo atveju bėgantis laikas, delsimas ir laukimas nėra palankūs. Reikia kuo skubiau imtis veiksmų.

Todėl mes, Vytauto šeima, artimieji, draugai, kreipiamės į visus pažįstančius ar pažinojusius Vytautą, prašydami padėti. Matyt, pritarsite, kad jei yra bent menkiausias šansas gyventi, jį reikia išbandyti.

Nelaimė gali pasibelsti į kiekvieno namus, todėl nelikite abejingi kito žmogaus nelaimei, jei galite – padėkite. Ir Dievas Jums atsilygins tuo pačiu.

Gydymui aukojamus pinigus galima pervesti į Vytauto Kajėno sąskaitą: AB SEB bankas, bako kodas 70440, a. s. LT877044000338641637.

Nuoširdžiai visiems dėkojame.

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje