Skip to content

Traktorius sužalojo vaiką

MI informacija

Rugsėjo 25 d., apie 8.05 val., Didžiasalyje, Agarinio g. namo kieme, blaivus 62-ejų vyras (paimta kraujo tyrimui), vairuodamas ekskavatorių ZEPPELIN, priklausantį UAB „Meleksas“, kaušu kliudė vaiką (gim. 2004 m.). Eismo įvykio metu sužalotas vaikas išvežtas į respublikinę Vilniaus miesto Lazdynų greitosios pagalbos ligoninę. Pasak jos gydytojų, vaiko gyvybei pavojaus nėra, bet yra lūžę dubens kaulai ir laukia ilgas gydymas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystės

Rugsėjo 26 d., apie 10 val., 67-erių vyras, gyv. Vidiškėse, Melioratorių g., pastebėjo, kad iš namo kieme stovėjusio jam priklausančio automobilio VW GOLF, pavogtas mobiliojo ryšio telefonas SAMSUNG J3. Žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugsėjo 27 d. 52-ejų vyras pareiškė, kad 2017-09-25, apie 10 val. Ignalinoje, Švenčionių g., pastebėjo, jog nuo jam priklausančio pastato yra dingę apie 30 pakuočių šildymo medžiagos. Padaryta žala 300 Eur. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Rugsėjo 25 d., apie 21.30 val., Didžiasalyje, namuose Pupienos g., neblaivi (2,43 prom.) 46-erių moteris kartą į kaklą ir kartą į galvą ranka sudavė savo neblaiviam (1,66 prom.) 59-erių vyrui. Moteris sulaikyta ir uždaryta į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 23.50 val., Girminių k., namuose Versmės g., neblaivi (2,29 prom.) 55-erių moteris smurtavo prieš savo 33-ejų dukrą (2,83 prom.). Moteris sulaikyta ir uždaryta į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policija prašo gyventojų pagalbos

Rugsėjo 19 d., apie 6.30 val., pastebėta, kad Dūkšto m., prie Laisvės g. 31-ojo namo, nenustatyta transporto priemone nuvažiuota nuo gatvės važiuojamosios dalies ir išverstos dvi augančios tujos bei apgadinta akmeninė kolona. Eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino.

Jei buvote įvykio liudininkas ir matėte šį įvykį, ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjui Kazimierui Leleikai tel. 8 700 65303 arba rašykite el. p. kazimieras.leleika@policija.lt, taip pat informuoti galima ir anoniminiu Utenos apskrities policijos pasitikėjimo telefonu 8 800 20 112.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje