Skip to content

Padėka medikams

MI informacija

2017 m. spalio 9 d. mūsų 4-erių  metukų sūnus Kernius, kuris viešėjo pas senelius Ignalinoje, kol mes buvome išvykę, sukarščiavo ir pradėjo kosėti. Bendrai sveikatos būklei blogėjant, spalio 12 d. Kerniaus močiutė kreipėsi į VšĮ Ignalinos rajono ligoninės (toliau – Ligoninė) Priėmimo skyrių.

Jo slaugytoja labai maloniai priėmė mažąjį pacientą su močiute (nepriekaištavo bei nedarė kliūčių, kad vilnietis vaikas neturėjo asmens dokumento). Mes, tėvai, tuo metu labai išgyvenome, kad vaikas, turintis ir rimtesnių gretutinių ligų, mažame miestelyje gali negauti reikalingos medicininės pagalbos. Esame maloniai nustebinti tiek Priėmimo skyriaus, tiek Vaikų skyriaus darbuotojų, slaugytojų (paėmusių kraujo tyrimui, atlikusių ir padėjusių atlikti procedūras) pagarba, geranoriškumu, profesionalumu nuo pat atvykimo į ligoninę iki reikiamų tyrimų bei procedūrų paskyrimo ir atlikimo joje.

Ypatingą padėką reiškiame vaikų ligų gydytojai Ritai Kiaupienei už profesionalų požiūrį, kvalifikuotą gydymą, puikią priežiūrą, o svarbiausia – už žmogiškumą.

Gerbiami medikai, o ypač vaikų ligų gydytoja Rita Kiaupiene, dėkojame Jums už profesionaliai suteiktą  pagalbą mūsų sūneliui, neabejingumą, paprastą bei žmogišką rūpestį, ir linkime Jums kuo geriausios kloties ir sėkmės Jūsų profesiniame ir asmeniniame gyvenime. Esame laimingi ir ramūs, žinodami, kad VšĮ Ignalinos rajono ligoninėje dirba profesionalūs, kompetentingi medikai.

Ačiū Jums visiems! Stiprybės Jums ir visam Ligoninės kolektyvui Jūsų sunkiame darbe!

Pagarbiai
Kerniaus tėveliai

Rasa ir Žilvinas P.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje