Skip to content

Sėkminga varžybų patirtis Nemenčinėje

Rugsėjį dalyvavę šaudyklos atidaryme Nemenčinėje bei varžybose Vilniaus r. mero taurei laimėti, spalio 11 d. mūsų biatlonininkai, pliaupiant lietui, vėl ten varžėsi su Vilniaus, Anykščių ir Nemenčinės sportininkais. Tądien vyko Vilniaus r. savivaldybės sporto mokyklos vaikų biatlono pirmenybės.

Kaupti varžybų patirties vyko ir neseniai treniruotis pradėję, ir nebe pirmus metus treniruotes lankantys ignaliniečiai. Jie startavo trijose amžiaus grupėse, dalyvaudami sprinto kroso rungtyje, už netaiklius šūvius privalėdami įveikti baudos ratus.

Tarp 2003–2004 m. gimusių vaikinų, kurie rungtyniavo 4 km distancijoje, III vietos diplomą ir medalį parsivežė Dovydas Steponiukas, nuo pirmosios vietos nugalėtojo anykštėno Domo Jankausko atsilikęs minute. Šioje mergaičių amžiaus grupėje III vietą laimėjo ir Deimantė Šerėnaitė, kuriai šįkart aukštesnį rezultatą pasiekti sukliudė gautas baudos laikas. Šauniai pasirodė 2007 m. ir jaunesniųjų grupėje startavę mūsų biatlonininkai: Eimantas Lekavičius, įveikęs 3 km distanciją per 13 min. 15 sek., užėmė II vietą, o Jegoras Zacharovas, trasoje užtrukęs 12 min. 1 sek. – I-ąją vietą (beje, šioje vietoje norėtųsi stabtelėti ir pasidžiaugti nugalėtojo tėveliais, kurie randa laiko ir galimybių kelis kartus per savaitę į treniruotes vežioti iš Didžiasalio jį su broliu ir seserimi bei dar vieną didžiasalietį).

Pasak trenerio V. Stefanskio, biatlonininkai atidavė visas jėgas įveikdami distanciją ir kovodami ne tik su fiziniu nuovargiu, bet ir su į akis bloškiančiais lietaus gūsiais. Gal šįkart kiek pritrūko sėkmės šaudant, tačiau įgauta varžybų patirties.

Jokūbo Mačkinės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje