Skip to content

„Girta“ avarija

MI informacija

Lapkričio 3 d., apie 21.25 val., Didžiasalyje, Agarinio g., neblaivus (2,26 prom.) 32-ejų vyras, vairuodamas automobilį AUDI 100, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į vaikų žaidimų smėlio dėžę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

16-metis grasino nužudyti

Lapkričio 3 d., apie 14.30 val., viešoje vietoje (Didžiasalyje k., Salos g.) nepilnametis (gim. 2001 m.) iškeikė necenzūriniais žodžiais bei turėdamas rankoje peilį grasino 42-ejų vyrui jį papjauti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Smurtas

Lapkričio 1 d., apie 18 val., namuose, esančiuose Vidiškėse, Melioratorių g., konflikto metu prieš 45-erių motiną ir 48-erių tėvą fizinį smurtą naudojo 21-erių sūnus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. Gautas ir priešpriešinis sūnaus pareiškimas, kad tėvas prieš jį smurtavo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. Dabar cypėje sėdi abu – ir tėvas, ir sūnus.

Mirtis

Lapkričio 6 d., apie 4 val., Ignalinoje, namuose Laisvės g., rastas negyvas 71-erių vyras, kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje