Skip to content

Girtas ir nesukalbamas

MI informacija

Lapkričio 29 d., apie 9.40 val., Ignalinoje, Geležinkelio g., sustabdytas automobilis „Seat Ibiza“, kurio 60-metis vairuotojas buvo akivaizdžiai neblaivus. Vairuotojas alkotesteriu savo girtumą pasitikrinti atsisakė, Ignalinos ligoninės priimamajame atsisakė duoti ir kraujo alkoholio koncentracijai kraujyje nustatyti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dingo po gaisro

Lapkričio 27 d. gautas 65-erių vyro, gyv. Dūkšte, pareiškimas, kad po 2017-11-26  Rimšės sen., Vilkuočių k. įvykusio gaisro, dingo be žinios ten gyvenęs 62-ejų brolis. Paskelbta asmens paieška. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusio be žinios.

Smurtas

Lapkričio 28 d. 36-erių vyras pareiškė, kad 2017-11-26, apie 01.30 val., Ignalinoje, bare „Srovena“ kilusio tarp vyrų konflikto metu, pareiškėjui buvo suduoti smūgiai kojomis ir rankomis į įvairias kūno vietas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Lapkričio 29 d., apie 14.40 val., Linkmenyse, Bažnyčios g., ūkiniame pastate rastas 54-erių vyro kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Apgauta ir dūkštietė

Trečiajame šio numerio puslapyje spausdinamas rašinys „Kaimuose siaučia sukčiai“. Kai viduriniai laikraščio puslapiai jau buvo spausdinami, pranešta, kad tarp romų apgautų žmonių yra ir Dūkšto gyventoja. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje