Skip to content

Startavo rajono krepšinio pirmenybės

Gruodžio 8 d. dvejomis varžybomis prasidėjo iki pavasario besitęsiančios rajono krepšinio pirmenybės. Rungtyniaus penkios komandos rato sistema.

Pirmasis susitikimas tarp ,,12 ropių“ (pradinis pavadinimas ,,Senjorai“) ir ,,Laisvalaikio“ komandos baigėsi 55:87 (16:20; 9:28; 11:14; 19:25) pastarosios naudai. Ramiai ir tolygiai prasidėjusio žaidimo iniciatyvą antrajame kėlinyje ,,Laisvalaikio“ krepšininkai perėmė į savo rankas – varžovams kėliniui įpusėjus pelnius tik 2 taškus, šie jau buvo įmetę 13 taškų, iš kurių porą tritaškių metimų pataikė G. Slapšys. Šis prasiveržimas ir tapo lemiamu, nes tolesnis žaidimas vėl vyko apylygiai.

Antrajame susitikime ,,15 rožių“ komandai pirmajame kėlinyje gerokai persvėrus rezultatą savo naudai, situacija nebesikeitė visą likusį žaidimą – jų varžovams iš ,,Meteorito“ komandos taip ir nebepavyko pagerinti rezultato. Žaidimas baigėsi 105:55 ,,15 rožių“ naudai (30:6; 20:21; 27:11; 28:17). Beje, norėtųsi atskirai paminėti išskirtinį (pirmiausia savo jaunu amžiumi) ,,15 rožių“ žaidėją Olegą Ivanovą, sulaukusį sirgalių ovacijų – buvo smagu stebėti jo judrų ir aktyvų žaidimą aikštėje.

Kitos pirmenybių varžybos vyks gruodžio 20 d.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje