Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystės

Gruodžio 14 d. 18-metis vyras pareiškė, kad Dūkšte, Smėlynės g., išlaužus negyvenamo namo durų spyną, buvo įsibrauta į vidų ir pagrobti du dujų balionai, automobilio raktas, metalinis puodas. Padaryta 97 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gruodžio 17 d. 20-metis vyras pareiškė, kad apie 8.30 val. atvykęs į jam priklausantį namą Ignalinoje, Vilniaus aklg., pastebėjo, jog išdaužus namo langą buvo pakliūta į vidų ir iš ten pavogta savaeigė žoliapjovė HUSCVARNA. Padaryta 350 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės „atsitrenkė“ į kelmą

Gruodžio 16 d., apie 00.49 val., kelyje Mikalavas–Senasis Daugėliškis–Panižiškė, 30-metis vyras neblaivus vairavo automobilį BMW 525 (3,05 prom.), jo nesuvaldęs nuvažiavo nuo kelio sankasos ir atsitrenkė į kelmą. Apgadintas automobilis. Ignalinos r. ligoninės priimamajame vairuotojas atsisakė duoti kraujo alkoholio koncentracijos nustatymui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į rajono PK ilgalaikio sulaikymo patalpą

Smurtas

Gruodžio 17 d. 60-metė moteris pareiškė, kad  apie 12 val. Tverečiuje, Beržų g., neblaivus 48-erių sugyventinis (1,60 prom.) kumščiu trenkė į galvą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Vilniaus apskr. VPK Švenčionių r. PK areštinę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje