Skip to content

Pavogė automobilį

MI informacija

Gruodžio 22 d.,apie 22.30 val., Ignalinoje, Miško g., iš namo kiemo buvo pavogtas automobilis FORD GALAXY. Vykstant į įvykio vietą policijos ekipažui, apie 22.35 val., minėtas automobilis buvo pastebėtas Vilniaus gatvėje, sukantis į Miško gatvę. Kai jis sustojo, paaiškėjo, kad automobilį vairavo, neturėdamas teisės vairuoti, neblaivus (2,45 prom.) 25-erių vyras. Pradėti ikiteisminiai tyrimai. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Partrenkė vaiką

Gruodžio 24 d., apie 12.30 val., Ignalinoje, Geležinkelio g., šalia parduotuvės ,,Danalta“, blaivus 22-ejų vyras, vairuodamas automobilį Audi A6, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepraleido ėjusio paauglio (gim. 2008 m.) ir jį partrenkė. Nukentėjusysis su veido nubrozdinimais paguldytas į Ignalinos ligoninę stebėjimui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.            

Smurto audros

Gruodžio 21 d., apie 0.05 val., namuose Ignalinoje, Liepų g., konflikto metu neblaivi (2,55 prom.) 45-erių moteris smurtavo prieš  54-erių sugyventinį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Moteris sulaikyta ir uždaryta į Utenos apskrities VPK Ignalinos r. PK ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Gruodžio 25 d., apie 18 val., Tverečiaus sen., Dvaryščių k., 42-ejų vyras (blaivumą tikrintis atsisakė), savo namuose kilus konfliktui, sumušė savo neblaivią 49-erių sugyventinę (2,59 prom.) bei neblaivų 46-erių sesers sugyventinį, gyv. Pakalniškių k. (2,88 prom.), taip sukeldamas minėtiems asmenims fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Tą pačią dieną, apie 19.30 val., Ignalinoje, Turistų g. buto virtuvėje kilus žodiniam konfliktui, neblaivus (1,51 prom.) 34-erių vyras smurtavo 28-erių žmonos atžvilgiu, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Įvykį matė jų mažametis vaikas (2,5 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Gruodžio 26 d. – dar trys girto smurto atvejaui. Apie 00.35 val., N. Daugėliškio sen., Mažėnų k., namuose žodinio konflikto metu, neblaivus (2,24 prom.), 23-ejų vyras smurtavo prieš neblaivią 16-metę (?!) sugyventinę (1,40 prom.), jai sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Apie 15.28 val. Izabelinės k., lauke, neblaivus 49-erių vyras vijosi mažametį sūnų (gim. 2007 m.), kuris šaukėsi pagalbos. Taip pat nustatyta, kad gruodžio 25 d., apie 23.30 val., mažamečiui sūnui tėvas ranka sudavė į galvą, taip sukeldamas jam fizinį skausmą. Vyras sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 15.51 val., bute, Visagine, Kosmoso g., 24-erių ignalinietis, gyv. Vasario 16-osios g., smurtavo 23-ejų sesers, gyv. Visagine, atžvilgiu, sukeldamas jai fizinį skausmą. Vyras sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gruodžio 27 d., apie 16 val., Dūkšto sen., Dvarykščiaus k., 46-erių sūnus smurtavo  prieš 71-erių tėvą. Įtariamasis sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Gruodžio 23 d., apie 10.44 val., Girminiuose, Vilties g., rastas 45-erių moters kūnas. Akivaizdžių smurto žymių nenustatyta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Užmušė šunį

Gruodžio 23 d., apie 10.04 val., pranešta, kad Rimšės sen., Stanionių k., pasieniečiai prie negyvenamos sodybos rado užmuštą ir pakartą šunį. Nuvykus nustatyta, kad tai padarė 60-metis vyras iš Čepukų k. Jis užmušė kitam vyrui priklausantį gyvūną. Įtariamasis po apklausos išleistas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje