Skip to content

Tarpušvenčio krepšinio kovos

Kiekvienas turi savo švenčių sampratą: vieni lanko draugus, kiti mėgaujasi vaišėmis nukrautais stalais. Na, o sportininkai, žinoma, ir šventinių laisvadienių laikotarpį pripažįsta tik kaip dar vieną progą daugiau laiko leisti sporto salėje. Prieš šv. Kalėdas salėje kamuolį gainiojo futbolininkai, o prieš Naujuosius metus susirinko mėgstantys žaisti krepšinį.

Jaunesniųjų amžiaus grupėje susitiko trys komandos, tad ir vietas teisėjams paskirstyti buvo paprasčiau: I-ąją vietą iškovojo ,,Šaltas Volfiukas“, antrieji buvo ,,Meteorito“ žaidėjai, o trečioji vieta atiteko Dūkšto ,,Šunims“. Rezultatyviausių žaidėjų prizais buvo apdovanoti Olegas Ivanovas ir Mindaugas Gasperavičius.

Šešios vyresniųjų grupės komandos rungtyniavo dviejuose pogrupiuose, kurių laimėtojai vėliau susitiko kovose dėl prizinių vietų. Varžybose dėl trečios vietos susitikus ,,Raimos“ bei ,,Vaido ir vaikų“ komandai pergalę vieno taško skirtumu pastarosios komandos naudai nulėmė sėkmingas G. Slapšio metimas. Tad rungtynės baigėsi 13:12, o trečiosios vietos medaliais pasipuošė ,,Vaido ir vaikų“ žaidėjai.

Kas taps čempionu, aiškinosi aktyviai nuolat varžybose mūsų rajone dalyvaujantys kaimynai iš Švenčionių bei ,,Fire“ komanda. Rezultatu 15:10 laimėjo ,,Fire“ žaidėjai, o jų komandos narys Justinas Černiauskas buvo pripažintas rezultatyviausiu tądien krepšininku.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje