Skip to content

Melagė melavo…

MI informacija

Dar 2017-10-06, N. Daugėliškio sen., Ožionių k., 52-ejų moteris, įspėta dėl atsakomybės už melagingą įskundimą ar pranešimą apie nebūtą nusikaltimą, melagingai pranešė apie nebūtą nusikaltimą, kad prieš ją esą smurtavo 40-metis sugyventinis, dėl ko pastarojo atžvilgiu buvo pradėtas baudžiamasis persekiojimas ir jam buvo įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl nusikalstamos veikos padarymo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gaisras

Sausio 9 d., 02.35 val. pranešta, kad Ignalinoje, prie Vasario 16-osios 33-iojo namo dega nežinomo savininko ūkinis pastatas. Atvykus,  medinis ūkinis pastatas degė atvira liepsna. Išdegė pastato vidus, nudegė šiferinis stogas. Įvykis tiriamas.

Traukinio durų nelaisvėje

Sausio 8 d., 22.59 val., ugniagesiams gelbėtojams pranešta, kad geležinkelio stotyje traukinio vagonas prispaudė moterį. Atvykus paaiškėjo, kad moterį prispaudė ne vagonas, o suspaudė jo durys. Ugniagesiai padėjo medikams nukentėjusiąją moterį pernešti iš traukinio vagono į GMP automobilį.

Policija prašo pagalbos 

Sausio 6 d., apie 11 val., automobilio „Mercedes-Benz“ savininkas pastebėjo, kad nakties metu Ignalinoje, Aukštaičių g., 28-ojo namo kieme, buvo apgadintas jo stovintis automobilis. Tyrimo metu nustatyta, kad automobilį apgadino kita transporto priemonė, kurios vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Jei buvote įvykio liudininku ir matėte šį įvykį ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjui Kazimierui Leleikai, tel. 8 700 65303, arba rašykite el. p. kazimieras.leleika@policija.lt

Pasieniečių pergudrauti nepavyko

Sausio 5 d. VSAT Ignalinos pasienio rinktinės pasieniečiai kontrolės punkte tikrino iš Baltarusijos grįžtantį automobilį „VW Passat“, kurį vairavo 29-erių Švenčionių gyventojas. Vairuotojo elgesys sukėlė įtarimų, kad automobilyje gali būti įrengta slėptuvė. Nutarta transporto priemonę patikrinti išsamiai, todėl ji buvo pristatyta į užkardą. Įtarimai pasitvirtino: tikrinimo metu virš degalų bako pasieniečiai aptiko įrengtą slėptuvę. Joje buvo 590 pakelių cigarečių su Baltarusijos akcizo ženklais.

Už jų gabenimą, pažeidžiant nustatytą tvarką, švenčioniškiui VSAT pareigūnai pradėjo administracinės bylos teiseną. Jam gresia bauda nuo 1400 iki 3000 eurų bei automobilio konfiskavimas.  Po apklausos vairuotojas paleistas. Cigaretės ir automobilis saugomi Švenčionių pasienio užkardoje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje